Haber

Öğrencimize "Övgüye Değer" Ödülü

Son Güncelleme Tarihi : 16.11.2018 13:00

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencisi Dicle Dilan Özmen’in, “Engellilere Yönelik Alternatif İstihdam Modelleri: Korumalı İşyeri Örneği” başlıklı yüksek lisans tezi "Övgüye Değer" bulundu.

Türkiye’de sosyal politika disiplininin öncülerinden sayılan Çalışma Eski Bakanı Prof. Dr. Cahit Talas anısına her yıl verilen, Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika Ödülü’nü alanlar belli oldu.

Danışmanlığını, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Betül Altuntaş'ın yaptığı, Dicle Dilan Özmen’in  “Engellilere Yönelik Alternatif İstihdam Modelleri: Korumalı İşyeri Örneği” başlıklı yüksek lisans tezi,  jüri tarafından “Övgüye Değer” bulundu.

Türkiye’de engelli istihdamına dair bütüncül politikaların oluşturulması amacıyla hazırlanan tezin saha çalışmaları, Üniversitemizin 16/124 sayılı BAP desteği ile gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Cahit Talas’ın anısına, her yıl, sosyal politika alanında yazılmış doktora ve yüksek lisans tezlerine, “Prof. Dr. Cahit Talas Sosyal Politika Ödülü” verilmektedir.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 16.11.2018 13:00
Okunma Sayısı : 3873