Öğretim Üyemize TARK’dan ödül

Son Güncelleme Tarihi : 13.11.2018 10:30

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 52. Ulusal Kongresi'nde, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Başak Altıparmak’ın çalışması üçüncülük ödülünü kazandı.

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği tarafından Antalya’da gerçekleştirilen TARD 52. Ulusal Kongresi – TARK 2018 bilimsel programı dahilinde, Klinik Çalışma Sözlü Sunu Yarışması düzenlendi.

Yarışmada, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Başak Altıparmak’ın da aralarında bulunduğu bir ekip tarafından hazırlanan “Tonsillektomi veya Adenotoksillektomi ameliyatı yapılacak çocuk hastalarda ağız açacağı yerleştirilmesinin ultrasonografik optik sinir kılıfı çapı üzerine etkisinin değerlendirilmesi” isimli çalışma, üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.11.2018 10:30