Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Berkay’ın “Bir Hayat-Bir Parça” Sergisi Üniversitemizde Açıldı

Son Güncelleme Tarihi : 02.04.2021 07:30

Lise öğrencisi otizm spektrum bozukluğu olan Berkay Özsoy'un "Bir Hayat-Bir Parça" isimli Puzzle Sergisi, 02 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Üniversitemizde açıldı.

Engelsiz Kampüs Birimi ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen açılış törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya katıldı.

Törende Muğla Valisi Orhan Tavlı Berkay Özsoy’a ödül ve hediye; Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ise anne Bedriye Özsoy’a çiçek takdim etti.

Covid-19 Pandemisi önlem ve kuraları çerçevesinde sosyal mesafe kuralları gözetilerek gerçekleştirilen açılış töreni sonrası protokol üyeleri, “Bir Hayat-Bir Parça” Sergisi’ni gezdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.04.2021 07:30