Personelimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Son Güncelleme Tarihi : 02.10.2018 15:30

Üniversitemiz temizlik ve güvenlik personeline yönelik iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Personelin performansının arttırılması ve iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla düzenlenen toplantı, Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Genel Sekreteri Nagehan Şahin ve Genel Sekreter Yardımcısı Haşim Koç’un da katıldığı bilgilendirme toplantısında, etkili bir işleyiş yapısının oluşturulması, verimliliğin ve performansın arttırılasına yönelik yapılacak çalışmalar tartışıldı. Toplantıda iş sağlığı ve güvenliği uzmanları ise iş sağlığı ve güvenliği, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumluları gibi konularda bilgiler verdi.

Hiç görsel bulunamadı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 02.10.2018 15:30