Prof. Dr. Karaca’ya ESKADER’den Ödül

Son Güncelleme Tarihi : 20.12.2018 17:00

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaattin Karaca, Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği tarafından "ESKADER Kültür Sanat Ödülü’ne layık görüldü.

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER) tarafından her yıl verilen "ESKADER Kültür Sanat Ödülleri" açıklandı.

İstanbul’da bulunan Türk Edebiyatı Vakfı'nda gerçekleştirilen toplantıda, 16 dalda ödül alan 19 isim kamuoyuna duyuruldu.

Ödül alan isimler ESKADER Yönetim Kurulu Üyesi Cengizhan Orakçı ve ESKADER Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Polat tarafından açıklandı.

Üniversitemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaattin Karaca da "Sivil Edebiyat" eseriyle "eleştiri" kategorisinde ödüle layık görüldü.

ESKADER Başkanı Şerif Aydemir, derneğin 10 yıldır kültür ve sanat ödüllerini dağıttığını ve gelenekselleşen ödüllerin aralık ayında merakla beklenir olduğunu söyledi.

Toplantının ardından katılımcılarla edebiyatçı ve yazarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.12.2018 17:00