Haber

Rektör Çiçek, Başarılı Sporcularla Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 08.06.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, yıl boyu pek çok şampiyonada ve turnuvada derece elde eden MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Sıtkı Koçman Özel Salonu’nda düzenlenen yemeğe MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Artay Yağcı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Özcan Saygın ve SKS Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk de  katılım sağladı.

Daha önce Atletizm, Hokey, Kick Boks, Oryantiring, Boks ve Basketbol takımlarımızla bir araya gelen Prof. Dr. Hüseyin Çiçek bu defa Okçuluk, Voleybol, Yüzme, Tenis, Futsal, Muay-Thai, Dans, Hentbol ve Crossminton takımları ile buluştu.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, MSKÜ’nün sportif anlamda bu kadar çeşitli ve birbirinden farklı spor dallarında başarı kazanmış olmasının sporda da öncü ve marka bir üniversite olma yolunda ne denli önemli adımlar atıldığının bir göstergesi olduğunu söyledi.

MSKÜ’nün bu yolda ilerlemesine katkı sağlayan öğrencilere, öğretim elemanlarına, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına ve SKS Daire Başkanlığına teşekkür eden Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, ardından başarılı öğrencilere teşekkür belgelerini verdi.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 08.06.2022 00:00
Okunma Sayısı : 1105