Rektör Çiçek, Başarılı Sporcularla İftar Yemeğinde Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 14.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Sıtkı Koçman Özel Salonu’nda yıl boyu pek çok şampiyonada ve turnuvada derece elde eden MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.
İftar yemeğine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Özcan Saygın ve SKS Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk de  katılım sağladı.
Atletizm Kadın ve Erkek Takımı, Kick Boks Kadın ve Erkek Takımı, Hokey  Erkek Takımı, Basketbol Kadın ve Erkek Takımı, Oryantiring Kadın ve Erkek Takımı ile birlikte iftarını açan Prof. Dr. Çiçek, önemli turnuvalara damgasını vuran ekiplere teşekkürlerini sunarak başarılarının devamını diledi. Yemeğin ardından Rektör Çiçek, başarılı öğrencilere teşekkür belgelerini verdi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 14.04.2022 00:00