Rektör Çiçek, Etik Kurul Üyeleri İle Buluşuyor

Son Güncelleme Tarihi : 24.03.2022 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemizde hizmet veren Etik Kurul Üyeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, önceki günlerde Sağlık Bilimleri Etik Kurulu, Sağlık Bilimleri Bilimsel Araştırma, Yayın Etiği Kurulu, Sosyal ve Beşeri Bilimler Etik Kurulu ve Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Kurulu üyeleri ile buluşmuştu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük ve Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu’nun da katılım gösterdiği yemekte Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek bu defa Fen ve Mühendislik Bilimleri Etik Kurulu, Fen ve Mühendislik Bilimleri Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Kurulu ile Klinik Araştırmalar Etik Kurulu üyeleri ile buluştu.

Sıtkı Koçman Özel Salonu’nda düzenlenen yemekte Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Üniversitemize sağladıkları katkılardan ve çalışmalarından dolayı etik kurul üyelerine teşekkür ederek, kurul çalışmaları hakkında katılımcılardan bilgi aldı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.03.2022 00:00