Rektör Çiçek, TÜGVA Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 12.07.2021 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Muğla İl Temsilciliği 3. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı.
TÜGVA Muğla İl Temsilciliği 3. Olağan Genel Kurulu Toplantısı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM B Salonu’nda gerçekleştirdi.
Genel Kurulu Toplantısına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Fatih Yüksel, Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Bingöl, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman katıldı.
Rektör Çiçek, genel kurul toplantısında katılımcılara seslendi. Üniversitemizde gerçekleştirilen bilimsel ve akademik çalışmalardan bahseden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, MSKÜ’nün hedeflerinin TÜGVA ile benzer olduğunun altını çizdi. Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Üniversitemizin yerli ve milli üretime destek verecek çalışmalar yürüttüğünü de belirterek, bu noktada öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin TÜBİTAK projelerindeki başarılarına vurgu yaptı.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.07.2021 00:00