Haber

Rektör Çiçek, Yeni Yıla Çalışarak Giren Güvenlik Personelini Ziyaret Etti

Son Güncelleme Tarihi : 31.12.2021 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, yeni yıl dolayısıyla Üniversitemiz merkez yerleşkede bulunan güvenlik noktalarını ziyaret etti.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 2021 yılının son saatlerinde Üniversitemizin huzuru ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan güvenlik personelimizi görev yerlerinde ziyaret etti.

Kötekli yerleşkemiz içerisinde bulunan tüm güvenlik noktalarını tek tek gezen Rektör Çiçek, çalışanların yeni yılını kutlayarak başarı dileğinde bulundu. Rektörümüze Rektör yardımcıları Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Prof. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, Prof. Dr. Artay Yağcı ve Güvenlik Şube Müdürü Niyazi Sarı eşlik etti.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, güvenlik personelimizin gece gündüz demeden görevlerini fedakârca yerine getirdiklerini söyleyerek, güvenle attığımız her adımda katkılarının büyük olduğunu belirtti.

Ziyaret dolayısıyla memnun olduklarını söyleyen güvenlik personelimiz, Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’e teşekkürlerini sundu.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek güvenlik personolini ziyaretinin ardından Mavi Çatı Öğrenci Merkezi’nde final sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizin yanına gitti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Çiçek, kendilerine sınavlarında başarılar diledi.

Rektör Çiçek aynı zamanda yerleşkemizin ısınmasının kontrol edildiği Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Isı Merkezi’ni ziyaret etti. Burada personelimiz Hasan Tekneci ile sohbet eden Rektör Çiçek, Tekneci’ye mutlu ve huzurlu bir yıl diledi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ilçe yerleşkelerinde de Meslek yüksekokulları müdürleri tarafından güvenlik personeli ziyaret edilerek, yeni yılları kutlandı.
 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 31.12.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2291