Haber

Rektör Çiçek, “Salgında Umut ve Cesaret” Etkinliği İçin Teşekkür Etti

Son Güncelleme Tarihi : 21.05.2021 00:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek Doç. Dr. Perihan Korkut’a ve Dr. Öğr. Üyesi Gözde Ersoy’a, düzenledikleri  “Fantastik Edebiyat Nedir? J.R. R. Tolkien’ın Hobbit Romanında Umut ve Cesaret” etkinliği nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

Üniversitemiz İngiliz Dili Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Perihan Korkut ve Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gözde Ersoy, pandemi sürecinin getirdiği kapanma tedbirleri sonrası okulundan ve arkadaşlarından uzak kalan öğrenciler için “Salgında Umut ve Cesaret” temasıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte öğrenciler, Hobbit romanında yer alan “umut” ve “cesaret” temalarını tespit ederek diğer katılımcılarla paylaştı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in de katılım sağladığı organizasyonda, fantastik edebiyata dair bilgi edinen öğrenciler aynı zamanda keyifli bir gün geçirdi.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, etkinliği düzenleyen ve Muğla’da eğitim gören ortaokul öğrencilerinin eğlenceli ve verimli bir gün geçirmesini sağlayan Doç. Dr. Perihan Korkut’u ve Dr. Öğr. Üyesi Gözde Ersoy’u makamında ağırladı.

Düzenledikleri çevrimiçi organizasyon ile ilimize hizmet ürettikleri için öğretim üyelerimiz nezdinde etkinliğin düzenlenesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, ardından Doç. Dr. Perihan Korkut’a ve Dr. Öğr. Üyesi Gözde Ersoy’a teşekkür belgesi takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.05.2021 00:00
Okunma Sayısı : 1940