Haber

Rektör-Öğrenci Buluşmasının İkincisi Gerçekleşti

Son Güncelleme Tarihi : 17.12.2021 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Atatürk Kültür Merkezi’nde öğrencilerimizle bir araya geldi.

İlkinin 2020 yılının Mart ayında gerçekleştirildiği Rektör-öğrenci buluşmalarına, Covid-19 pandemisi nedeniyle ara verilmişti. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen buluşmaya öğrencilerin katılımı yoğun oldu. Öğrencilerimizin sorunlarını, önerilerini, düşüncelerini ve taleplerini doğrudan Rektörümüze iletme olanağı bulduğu etkinlikte, Üniversitemizin farklı bölümlerinden, programlarından ve topluluklardan öğrenciler katılım sağladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “MSKÜ Türkiye’nin Geleceği” sloganına uygun olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Üniversitemizden mezun olacak öğrencilerin Türkiye’nin yarınını inşa edeceğine inandığını söyledi.

Disiplinlerarası çalışmanın önemini bir kez daha vurgulayan Rektör Çiçek, Mavi Çatı Öğrenci Toplulukları Merkezi yakınına kurulacak konteynırlar ile birlikte, öğrencilerin beraber çalışma ve üretme fırsatı bulacağı yerlerin sayısını ve işlevini arttıracaklarını söyleyerek; ancak öğrencilerin burada “disiplinlerarası” çalışmalara ağırlık vermesi gerektiğinin altını çizdi.

Etkinlik sırasında öğrencilerin tüm sorunlarını, önerilerini ve isteklerini not eden Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, gerekli çalışmaların en kısa zamanda uygulanması için ilgili birimleri harekete geçirdi.

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler karşılaştıkları problemlerin yanı sıra Üniversitenin imkanlarından ve Rektörümüzün öğrenci merkezli çalışmalarından duydukları memnuniyeti de dile getirdi. Etkinlik sonunda Rektörümüz öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.12.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2445