Rektörümüz Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 13.01.2022 00:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayı'nda ilimizde görev yapan basın çalışanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek programa, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladı.

Konuşmasında "MSKÜ Türkiye'nin Geleceği" sloganının altını sık sık çizen Rektör Çiçek, "Üniversitemiz yakın zamanda sürdürebilirlikle ilgili çalışmalarda dünya 408.’liğinden dünya 368.’liğine yükseldi. Farklı alanlara çok güzel işler başarmak istiyoruz. Örneğin Fethiye'de sağlık alanında ilerlemek istiyoruz; bu bölgede yaşlı bakım turizmiyle ilgili çalışmalarımız var. Milas’ta zeytincilik alanında öne çıkmak istiyoruz. Bizler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olarak topluma faydalı olmak istiyoruz” dedi.

Programda basın çalışanları da Üniversitemizde yapılacak her türlü çalışmayı destekleyeceklerini belirtti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.01.2022 00:00
Okunma Sayısı : 2083