Rektörümüz, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programına Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 12.03.2019 14:00

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İstiklal Marşı’nın kabulünün 98’inci yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle düzenlenen programa katıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde Muğla 75. Yıl Fen Lisesi tarafından düzenlenen programa, Muğla Valisi Esengül Civelek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ve Rıza Dalan, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Muğla 75. Yıl Fen Lisesi Müdürü Mustafa Özpoyraz, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Vali Esengül Civelek, İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini verdi.

Tören, Muğla 75. Yıl Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan sunumun ardından sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.03.2019 14:00