Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek "Asım'ın Nesli Akif'i Dinliyor Projesi" Paneline Katıldı

Son Güncelleme Tarihi : 27.12.2018 17:00

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek; T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü Koordinesinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜGVA ve Türkiye Yazarlar Birliği paydaşlığında gerçekleşen "Asım'ın Nesli Akif'i Dinliyor Projesi" paneline katıldı.

"Vatan" şairi Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 82. yıldönümü vesilesiyle düzenlenen panel, Bodrum Heredot Kültür Merkezinde gerçekleşti. İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy hakkında yeni nesli bilgilendirici konuşmaların yapıldığı panelin öncesinde, öğrencilerin hazırladığı resim sergisi gezildi. Sergiyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, öğrencilerle yakından ilgilenerek, vatanseverlik temalı resimleri ilgiyle inceledi. Panel, tüm katılımcıların toplu fotoğraf çektirmesi ile son buldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.12.2018 17:00