Haber

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İftarda Öğrenci Evine Konuk Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 21.05.2019 00:00

Türkiye’nin farklı şehirlerinden eğitim için Üniversitemize gelen öğrencilerin evine konuk olan Üniversitemiz Rektörü, üniversiteli gençlerle birlikte oruç açtı.

Sofralarında kendisine yer açtıkları için öğrencilere teşekkür eden Rektör Çiçek, öğrencilerle yaptığı iftarın kendisine büyük mutluluk verdiğini ifade etti. Rektörümüz, iftarın ardından öğrencilerle çay içerek sohbet etti. Öğrencilere yönelik projelerini, barınma sorununun çözümüne yönelik inşa edilen 4000 kişilik yurt ve KYK ile farklı yerlerde yurtlar yapılması yönünde gerçekleştirilen görüşmeleri aktaran Rektörümüz, kendi öğrencilik yıllarını ve öğrenci evindeki anılarını da öğrencilerle paylaştı.

Öğrencilerimiz ise Üniversitemizde Bahar Şenlikleri ve diğer etkinliklerin artmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, öğrenci odaklı yönetim anlayışlarından dolayı Rektörümüze teşekkür ettiler. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Çiçek bu sofranın kendisi için çok anlamlı olduğuna vurgu yaparak sofralarını açan gençlere teşekkür etti. Rektörümüzü ağırlayan üniversiteli gençler de Çiçek’e teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.05.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2713