Haber

Sağlık Hizmetleri Öğrencileri Mezun Oldu

Son Güncelleme Tarihi : 11.06.2019 22:00

Üniversitemiz Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Marmaris Armutalan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Burak Demirtaş, öğretim elemanları, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Marmaris Akıncılar Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan tören, Marmaris Filarmoni Derneği Korosunun müzik dinletisi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin müzik ve şiir dinletisi ile devam etti.

Törende, Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda yürütülen faaliyetlere destek veren sağlık kurum ve kuruluşlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

Ardından Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu okul birincisi Gülsün Yılmaz, mezun öğrenciler adına konuşma yaptı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur, Üniversitemizdeki sağlık alanında eğitim veren bölümlerde eğitim çalışmalarının titizlikle yürütüldüğüne değinerek, bu çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Fatih Mehmet Demir de, “2 yıl önce gerçekten size ait olan değerler ve idealler ile okumak ve bir meslek edinmek için buraya geldiğiniz. Marmaris’teki eğitim hayatınızın sonunda aldığınız diplomalarınızın, sizler için yol gösterici olmasını ve hepinize hayırlar getirmesini diliyorum" diyerek mezun öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından, 2018-2019 Eğitim - Öğretim yılında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Tüm öğrencilerin katıldığı mesleki yemin törenin ardından, öğrenciler keplerini havaya fırlattı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.06.2019 22:00
Okunma Sayısı : 2717