Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Törenle Açıldı

Son Güncelleme Tarihi : 18.03.2019 16:30

Üniversitemiz Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, coşkulu bir törenle eğitim öğretime açıldı.

Geniş bir katılımla gerçekleşen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun ülkemiz, bölgemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni etti. Rektör Çiçek, ilerleyen dönemlerde daha büyük işlere imza atacağını vurgulayarak, “9 milyon lira maliyeti olan yeni binamız, 17 derslik, 2 laboratuvar, 1 bilgisayar laboratuvarı ve 1 kafeteryası ile ilçemize yeni bir dinamizm katarak başarılı çalışmaların yapılmasına vesile olacaktır. Bizler biliyoruz ki rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı bilgi çağında bir adım önde olmanın anahtarı iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. İyi yetişmiş olarak nitelediğimiz insan potansiyeline ise dünyadaki örnekleri olan modern fiziki imkânları öğrencilerimize sunarak erişebiliriz. Bu bağlamda bugün, Yatağan’da gerçekleştirdiğimiz açılışı, Akyaka’daki binamızın tanıtımı ve Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binası açılışını hayalimizdeki Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine ulaşmamız adına atılan çok önemli 3 adım olarak görüyorum” dedi.

Törende, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun yapımında emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Konuşmaların ardından, Muğla il protokolü tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 18.03.2019 16:30