Haber

Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Spor Turnuvaları Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 01.12.2021 00:00
Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Spor Turnuvaları, Mühendislik Fakültesi ile Fethiye İşletme Fakültesi öğrencileri arasında oynanan voleybol karşılaşması ile başladı.
Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından bu yıl 27.’si düzenlenen Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Spor Turnuvaları için Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu’nda açılış töreni gerçekleştirildi.
Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, turnuvanın dostluk ve centilmenlik içinde geçmesini temenni ederek, tüm sporculara başarılar diledi.
Üniversitemizin, fiziki ve ruhsal sağlığın vazgeçilmez koşulu olan spora büyük önem verdiğini ifade eden Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “Bizler bu bilinçle sporcularımıza ve bu alanda çalışan akademisyenlerimize sonsuz güven duyduk. Kazanılan başarılar, elde edilen madalyalar ve bilimsel projelerle Üniversitemizin vizyonunu spor bilimleri alanına da taşıdığımızı görmek en önemli kıvanç noktalarımızdan biridir. Bunun yanı sıra öyle inanıyorum ki Üniversitemizde, bünyesinde Türkiye’nin en fazla sportif ilgi alanı olan personel kitlesi görev yapıyor. Hem doğa sporları hem saha sporlarında çoğu personelimiz çeşitli hobi ve ilgi alanlarına sahipler” dedi.
Turnuva boyunca basketbol branşında erkeklerde 12 takım, kadınlarda 5 takım; voleybol branşında erkeklerde 17 takım, kadınlarda 18 takım; futbol branşında 20 takım yarışacak.
Üniversitemiz personeli arasında düzenlenen Futsal (Salon Futbolu) branşında yarışacak 5 takım ile birlikte toplam 77 takımda 938 kadın-erkek sporcu, Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Spor Turnuvaları’nda mücadele edecek.

 
 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 01.12.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2267