Sokak Hayvanları Gününde Minik Dostlar Unutulmadı

Son Güncelleme Tarihi : 06.04.2021 00:00

Üniversitemiz 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde sevimli dostlarını yalnız bırakmadı. Merkez yerleşkemizde bulunan Doğal Yaşam Parkı’nda bir araya gelen hayvanseverler, burada barınan hayvanlara yem ve su verdi.

Sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Rektör Yardımcıları ile birlikte Üniversitemiz personeli katıldı.

Etkinlikte, parkta barınan onlarca tür hayvana yemleri ve suları verildi; barınma ortamları kontrol edildi.

Doğal Yaşam Parkı’nda oluşturulan barınma alanlarında yaşayan sokak hayvanlarının tüm ihtiyaçları Kampüs Patileri Topluluğu ve gönüllü hayvanseverler tarafından düzenli olarak karşılanıyor. Aynı zamanda kedi ve köpek gibi evcil hayvanlar burada sahiplendiriliyor ve bakım süreçleri takip ediliyor.

İrtibat ve Mama Desteği için Adres Bilgileri:

Doç. Dr. Nurdan Saraç (Kampüs Patileri Öğrenci Topluluğu Koordinatörü). Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi. ALM Binası. Kötekli, Menteşe, Muğla. Tel: 0544 202 4164 nsarac@mu.edu.tr

Nakdi Bağışlar için Dernek Resmi Hesap Bilgileri:

Dernek Resmi Hesap Bilgileri

T.C. İş Bankası Muğla Şubesi

IBAN No: TR23 0006 4000 0013 6001 3254 77

Alıcı Adı: Muğla Doğayı ve Hayvanları Kor. Der. (Valilik Denetimli Resmi Hesap)

Açıklama: Kampüs Patileri İçin

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 06.04.2021 00:00