Sosyal ve Beşeri Bilimler Çalıştayı Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 05.01.2019 18:00

Üniversitemizde, farklı disiplinlerde gerçekleştirilen Tematik Alan Geliştirme Çalışmaları'nın devamı niteliğinde olan "Sosyal ve Beşeri Bilimler Çalıştayı" Mavi Çatı'da düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek başkanlığında düzenlenen çalıştaya, 70 araştırmacı katıldı.

Çalıştayın moderatörlüğünü Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Duman ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Famil Şamiloğlu yaptı. Çalıştayda, Sosyal ve Beşeri bilimler alanındaki öneriler, projeler ve çalışmalar ortaya konuldu. TÜBİTAK’ın geliştirilmesi gereken öncelikli alanlar arasında yer verdiği Sosyal ve Beşeri Bilimler alanındaki çalıştay ile bilim insanları, alana dair önemli görüşlerini ve katkılarını sundu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.01.2019 18:00