Su Ürünleri Mühendisleri Meslek Yaşamlarına Uğurlandı

Son Güncelleme Tarihi : 21.06.2019 00:00

Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi, 12. dönem mezunlarını uğurladı.

2004-2005 Eğitim Öğretim Yılında, 40 öğrencisi ile eğitim öğretim hayatına başlayan Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi, 12. dönem öğrencilerini mezun etmenin sevincini yaşadı.

Su Ürünleri Fakültesinde düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Celal Ateş, “Sürekli gelişen ve özellikle Muğla ili olarak yüzde 40 üretim potansiyeline sahip su ürünleri sektörüne katkı sağlayacağımız aşikârdır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültemizi başarı ve onurla temsil edeceğinize canı gönülden inanıyorum. Bundan sonra da çalışma hayatınızda desteklerimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Bundan sonraki hayatınızda mutluluk, başarılar ve sağlıklı günler dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Celal Ateş, mezun öğrencilere başarı belgelerini verdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 21.06.2019 00:00