Haber

Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü Akademik Açılış Töreni Yapıldı

Son Güncelleme Tarihi : 23.10.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Köyceğiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan programla, Tazelenme Üniversitesi "Köyceğiz Kampüsü Akademik Açılış Töreni" gerçekleştirildi.

Köyceğiz Sağlık Hizmetleri MYO Çok Amaçlı Salonda gerçekleşen açılış programına, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz Başsavcısı Hüseyin Rıza Sezgin, Köyceğiz Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ulusoy, Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Muammer Tuna, İlçe protokolü, Köyceğiz Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, öğretim elemanları, Tazelenme Üniversitesi Muğla Kampüsü Öğrencileri ile Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşması, Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü Koordinatörü Öğr. Gör. Zahide Yuvakgil tarafından gerçekleştirildi.

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hatice Ulusoy ise konuşmasında; " Köyceğiz'de yaşayan yaşlıların karşı karşıya kaldığı sorunlara bir ölçüde çözüm oluşturmak, 60 yaş üstü vatandaşların yalnızlık duygusu içinde olmaktan çıkmalarını sağlayarak, yeniden aktif ve sağlıklı hale gelmelerine yardımcı olmak amacıyla 35 öğrenciyle ilk eğitime başlamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.  Köyceğiz'de yaşayan özellikle yaşlı nüfusun daha kaliteli yaşam sürmesine katkıda bulunması amacıyla başlatılan Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz kampüsünün, Köyceğiz ilçesine hayırlı ve uğurlu olmasını diyoruz" dedi.

Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Muammer Tuna da proje ile ilgili genel bilgilendirme yaparak Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz kampüsünün hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundu. Daha sonra Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu Tazelenme Üniversitesi hakkındaki duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü Akademik Açılış Töreni Pasta kesimi ve ikramlarla devam etti. Spor derslerine, Spor Eğitmeni Oben Yangılı eşliğinde başlayan Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü, teorik derslere ise Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Muammer Tuna’nın katkılarıyla başladı. 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.10.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2756