Turizm Alanında Öğrenci-Sektör Buluşması Gerçekleşti

Son Güncelleme Tarihi : 11.03.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından turizm sektörünün eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan Öğrenci-Sektör Buluşması’nın 15’incisi gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında düzenlenen Öğrenci-Sektör Buluşması'na Muğla'nın yanı sıra diğer illerden de sektör temsilcileri katıldı.

Üniversitemizde ve bölgemizdeki Üniversitelerde eğitim gören Turizm Fakültesi öğrencilerinin büyük rağbet gösterdiği buluşmada, öğrenciler yaz aylarında çalışmak üzere sektör temsilcileri ile görüştü.

Öğrenci-Sektör Buluşması’nda otel, tur, seyahat, yiyecek-içecek sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler stant açtı.

Turizm Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte öğrenciler okudukları alanlar ile ilgili sektör temsilcileri ikili görüşme sonrası iş başvuru formunu doldurdu. Turizm firmaları doldurulan formlara göre yaz aylarında istihdam etmek istedikleri öğrenciler ile irtibata geçerek, işletmelerinde kalifiye eleman ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.03.2022 00:00