Haber

U16 Salon Hokeyi Bölgesel Eleme Müsabakaları Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2019 12:30

Türkiye Hokey Federasyonu 2019-2020 faaliyet programında yer alan Türkiye U16 Salon Hokeyi Bölgesel Eleme Müsabakaları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eski Besyo Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Müsabakaları Rektörümüz Prof. Dr Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımıcısı Porf. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük, Rektör Danışmanı Doç Dr. Bekir Çöl, Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy, idari personelimiz ve öğrerenciler ile izledi.

Müsabakaların sonucunda kızlarda Muğla Atılım Olimpik Spor Kulübü 1., Konya Hisar Spor Kulübü 2., Denizli Cavidil Spor Kulübü 3. oldu. Erkeklerde ise Konya Selçuklu Belediyespor Kulübü 1. olurken Konya Hisar Spor Kulübü 2., Denizli Cavidil Spor Kulübü 3. oldu.

Kız ve erkeklerde toplamda 6 takımın katıldığı Türkiye U16 Salon Hokeyi bölgesel eleme müsabakalarında birinci olan takımlar Türkiye finallerinde Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecekler. 

Rektör Çiçek ve beraberindeki heyet müsabakanın ardından kampüsümüz içerisinde yer alan Erkan İsfandiyaroğlu yönetimindeki mozaik atölyesini ziyaret etti.

Rektörümüz el sanatları eğitimi alan öğrencilerimiz ile birlikte mozaik sanatı yapım çalışmlarına katıldı. Atölyenin ardından günün anısına öğrenciler ile birlikte toplu fotoğraf çektiren Rekrömüz Muğla Üniversite Spor ile Yerküpe Spor futbol takımlarının müsabakasını izlemek üzere Üniversitemiz stadyumuna hareket etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.11.2019 12:30
Okunma Sayısı : 1838