Haber

Üniversitemiz Konuk Evini Sağlık Çalışanlarına Tahsis Etti

Son Güncelleme Tarihi : 06.04.2020 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Koronavirüs tedbirleri kapsamında Muğla il merkezinde bulunan Üniversite Konuk Evi'ni, sağlık çalışanlarına tahsis etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, " Üniversitemiz Konuk Evi'ni küresel ölçekte yaşanan ve Ülkemize de sıçrayan Koronavirüs salgını dolayısıyla fedakarlıkla çalışan sağlık personelimizin ikametine tahsis ettik. Bu günlerin milletçe tek vücut olarak üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

Türkiye'de Koronavirüs salgını ile ilgili  alınan tedbirler başarılı bir şekilde uygulanırken, bölgenin en güçlü Tıp Fakültelerinden birine sahip olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi de Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek öncülüğünde sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Rektör Prof. Dr.Hüseyin Çiçek, "Bu zorlu mücadelede, üstün gayret ve fedakârlıkla görev yapan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 06.04.2020 00:00
Okunma Sayısı : 2426