Üniversitemiz Rektörü ve Personelimiz “Sevgi Evleri Çocuklarıyla” İftar Yaptı

Son Güncelleme Tarihi : 23.05.2019 09:30

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Adnan Çevik, Prof. Dr. Bakiye Uğur ve üniversitemiz personeli, sevgi evleri çocuklarıyla üniversitemizde iftarda buluştu.

Sosyal Sorumluluk programı kapsamında üniversitemizde gerçekleştirilen iftar programında çocuklar yüz boyama, palyaço gösterisi ve dans etkinlikleriyle doyasıya eğlendi.

Programına eşleri ile katılan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, önce çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti, daha sonra onlarla birlikte iftar yaptı.

Ramazan ayının manevi duygularımızı ve yardımlaşma değerlerimizi üst noktaya taşındığını ifade eden Rektör Çiçek; sevgi evlerinde yaşayan çocuklar hepimizin çocukları. Onları kendi evlatlarımızdan ayırmıyoruz. Aslında bu evleri hepimizin devamlı ziyaret edip bu güzel çocuklarla daha fazla zaman geçirmemiz gerektiğini vurguladı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.05.2019 09:30