Üniversitemiz, Teknoloji Fakültesi mezunlarını uğurladı

Son Güncelleme Tarihi : 19.06.2019 10:00

Üniversitemizde, Teknoloji Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenin düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Ercan Kılkıl’ın sunduğu müzik dinletisi ile devam etti.

Ardından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı okul birincisi Mustafa Akar, mezun öğrenciler adına konuşma yaptı.

Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Göktaş verdiği “Kapanış Dersi” ile öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Prof. Dr. Göktaş, yaşamın temel amacının mutluluk olduğunu ve bu mutluluğun beş temel esasa dayandığını belirterek, “İlk etapta dürüst olmanız gerekiyor. Dürüstlük zordur ancak uzun vadede her zaman en geçerli akçedir. İkincisi bir şeylere inanmaktır. Ardından işini iyi yapmak ve çalışmak neticesinde tüm hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Elbette işimizi iyi yaptığımızda bir takım kazanımlarımız olacak. Bu nedenle iktisatlı olmamız lazım. İsraf, faydasız olan iştir. Sonuç olarak ise çalışıp kazandığımızı çevremizle de paylaşmamız lazım” dedi.

Ardından tüm öğrenciler, sırasıyla diplomalarını öğretim üyelerinden alarak keplerini havaya atıp mezun olmanın sevincini yaşadı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 19.06.2019 10:00