Üniversitemizde Kişisel Hijyen Eğitimi Verildi

Son Güncelleme Tarihi : 17.03.2020 00:00

Tüm dünyada yoğun sağlık önlemlerinin alındığı Corona Virüs tehdidine karşı Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından eğitim programı düzenlendi.

Program kapsamında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turhan Togan ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Mehtap Gül tarafından Üniversitemiz Sürekli İşçi Kadrosundaki temizlik personeline "Kişisel Hijyen Eğitimi" verildi.

Programda, el temizliğine özen gösterilmesi gerektiği, ellerin en az 20 saniye boyunca sabun ve suyla yıkanması, eller yıkanmadan ağız, burun ve gözlerle temas edilmemesi gerektiği ayrıca temizlik sırasında dikkat edilmesi gereken diğer hijyen kuralları anlatıldı.

,

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.03.2020 00:00