Üniversitemizde "Korkma" Adlı Tiyatro Gösterimi

Son Güncelleme Tarihi : 13.03.2019 07:30

Muğla Valiliği başkanlığında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı ve Türkiye Yazarlar Birliği paydaşlığında yürütülen  "Asım’ın Nesli Akif’i Dinliyor Projesi" son panel programını Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi A Salonunda  gerçekleşti.

Proje kapsamında, Ahmet Yenilmez'in "Korkma" adlı  oyunu Üniversitemizde izleyicilerle buluştu. İstiklal Şarimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitleri konu alan oyun, seyirciler tarafından büyük beğeni ile izlendi. Tiyatro gösteriminin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Asım’ın Nesli Akif’i Dinliyor Projesi'de emeği geçen paydaşlara teşekkür ederek, sanatçı Ahmet Yenilmez'e günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Üniversitemizin destek verdiği "Asım’ın Nesli Akif’i Dinliyor Projesi" kapsamında 13 ilçemizde panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör. Dr.  Zeynep Özdem Köse'nin yaptığı panelin sonuncusunda, Türk Dili Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör. Dr.  Ümit Akın ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı Öğr. Gör. Osman Köse konuştu.

Proje kapsamında toplam 5 bin adet “Genç Safahat” kitabı öğrencilere dağıtıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.03.2019 07:30