Üniversitemizde Spor-Sağlık ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 22.12.2018 00:00

Üniversitemizde, spor, sağlık ve turizm alanında ortak proje fikirlerini hayata geçirmek amacıyla, Spor-Sağlık ve Turizm Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştay, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek başkanlığında, Öğrenci Toplulukları Merkezinde yapıldı. Spor-Sağlık ve Turizm Çalıştayı’nın yönetim ekibinde, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ahmet Demirak, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feral Öztürk, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Saygın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ceray Aldemir yer aldı.

Spor-sağlık ve turizm alanında potansiyel işbirliklerini tespit etmek ve ortak proje fikirlerini hayata geçirmek amacıyla gerçekleştirilen çalıştaya, 75’in üzerinde araştırmacı katıldı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 22.12.2018 00:00