Üniversitemizde “Her Dem Yeniden Tazelenme” Paneli Düzenlendi

Son Güncelleme Tarihi : 17.12.2018 11:30

Üniversitemiz Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Her Dem Yeniden Tazelenme” Paneli düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Üniversitemiz öğretim elemanları ve Muğla 60 Yaş Üstü Tazelenme Üniversitesi öğrencileri katıldı. Muğla Tazelenme Üniversitesi kurucularından Prof. Dr. Muammer Tuna panelin açılış konuşmasını yaptı.

60 Yaş Üstü Tazelenme Üniversitesinin 60 yaş üstü kişileri yeniden sosyal hayata bağladığını söyleyen Üniversitemiz Rektörü Çiçek, bu sayede ömür boyu gelişme sağlanabileceğini belirtti.

Ardından Prof. Dr. İsmail Tufan, Doç. Dr. Sevnaz Şahin ve Uzman Dr. Melih Vural 60 Yaş Üstü Tazelenme Üniversitesi ile ilgili konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.12.2018 11:30