Üniversitemizden Öğretmen Eğitimine Destek

Son Güncelleme Tarihi : 23.10.2020 00:00

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile “Öğretmen Akademisi Projesi” kapsamında hizmet içi eğitim kursu düzenlendi.

‘Yaratıcı ve Analitik Düşünme Üzerine Özgün Öğretim Yöntemleri’ konulu kurs, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Tevfik Fikret Coşkun tarafından verildi.

Eğitim Fakültesi Yaratıcı Düşünme ve Tasarım Atölyesi’nde (YADÜTA) 5 gün boyunca süren eğitimler, etkinlik temelli ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Kursa katılan öğretmenler kurs boyunca oluşturdukları dosyalarıyla yaratıcı, analitik, eleştirel ve özenli düşünme üzerine keyifli çalışmalar yaptı.

10 modülden oluşan eğitim, günümüzün ve geleceğin öğretmenlik anlayışının ‘kolaylaştırıcı’ rolü üzerinden özgün bakış açıları geliştirmeyi hedefliyor.

Kurs sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyük ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Duman, öğretmenlere ve atölye yürütücüsü Öğr. Gör. Tevfik Fikret Coşkun’a teşekkür belgesi takdim etti.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 23.10.2020 00:00