Haber

Üniversitemizden Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Ziyaret

Son Güncelleme Tarihi : 17.03.2022 07:00
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile birlikte eşi Meryem Çiçek, Üniversitemiz Genel Sekreteri Nagehan Şahin, Personel Daire Başkanı Şadiye Toker, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aytekin Buşuk ve Güvenlik Şube Müdürü Niyazi Sarı yer aldı.

Üniversitemiz heyetini Dernek Başkanı aynı zamanda Kıbrıs gazisi Süleyman Taşkesen, Başkan Yardımcısı Muhasip Sebahattin Tanyel ile birlikte Dernek Sekreteri Ayşegül Güngör ve Üye Bakiye Çağlar karşıladı.

Süleyman Taşkesen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı Rektör Çiçek’e ve protokol üyelerine teşekkür etti. Taşkesen, dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi sundu.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ise Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla tüm şehit ve gazi ailelerini anarak, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümü vesilesiyle bir kez daha aziz şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyor; kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.03.2022 07:00
Okunma Sayısı : 1781