“Bodrum Journal of Art and Design" Yayın Hayatına Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 12.04.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde yayımlanan "Bodrum Journal of Art and Design" dergisi, yayın hayatına başladı.

Uluslararası hakemli dergi olan "Bodrum Journal of Art and Design", sanat ve tasarım alanları ve bu alanlar bağlamında yapılmış olan disiplinlerarası özgün çalışmaların akademik ve bilimsel etik kurallarına uygun bir biçimde değerlendirilmesini ve okuyucuya ulaştırılmasını hedefliyor. Yılda iki sayı (Şubat-Ağustos) yayımlanacak derginin yayın dili ise Türkçe ve İngilizce.

İlk sayısı Şubat ayında yayımlanan dergiye Ağustos sayısı için akademik çalışma alınmaya başlandı. Dergi, tüm sanat ve tasarım alanlarındaki temel alan çalışmalarına ve bu alanlara bağlı alt alanlarda disiplinlerarası çalışmaları içeren özgün araştırma, derleme ve inceleme makalelerine yer verecek.

Dergiye çalışmalarını göndermek isteyen araştımacılar 15 Haziran 2022 tarihine kadar dergipark.org.tr/tr/pub/bodrum adresinden başvuru yapabilecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 12.04.2022 00:00