Personel

Öğr.Gör.Dr. HASAN ALPTUĞ AKGÜN
Öğr.Gör.Dr.
Hasan Alptuğ Akgün
@ E-posta
alptugakgun@mu.edu.tr
Telefon

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Gıda Analizleri Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü / Gıda Analizleri Uygulama Ve Araştırma Merkezi / Gıda Analizleri Uygulama Ve Araştırma Merkezi

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği

Yüksek Lisans

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği

Doktora

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği

Yayin Bilgileri

(A-3-Eski) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2016. Milk Proteins as Nanocarriers. Journal of Food Bioengineering and Nanoprocessing

(A-5-Eski) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale

1-) Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2022. Peynir Teknolojisinde Kullanılan Hayvansal Kaynaklı Enzimler ile İlgili Güncel Araştırmalar. European Journal of Science and Technology

(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Kaya Yiğit, Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2022. Determination of Product Properties in the Innovation of Different Water Kefir Drinks. Gıda Kimyası Kongresi
2-) Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2022. A Study On Rennets From Different Lamb Abomasum Samples. 1. Gıda Kimyası Kongresi

(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Özarslan Seda, Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2017. Süte Uygulanan Teknolojik İşlemlerin Süt Alerjenitesine Etkisi. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi

(B-6) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Akgün Hasan Alptuğ, Kök Taş Tuğba, 2015. Nanoteknolojik Yöntemler ve Nanotaşıyıcı Olarak Süt Proteinleri. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi
2-) Akgün Hasan Alptuğ, Odabaşoğlu Mustafa, Büyükgüngör Orhan, 2010. 3-(Tiyazol-2-ilamino)izobenzofuran-1(3H)-on’un Sentezi ve Moleküler Yapısının İncelenmesi. 24. Ulusal Kimya Kongresi

(Ç-2) Alanında makale, kitap bölümü ve karar tahlili vb.çevirileri

1-) Akgün Ali Alper, Akgün Hasan Alptuğ, 2018. Türk Düşüncesi Yolunda Mehmet AKGÜN’e Armağan/Gıda Ambalajlarında Kullanılan Dokunsal İletişim Öğeleri ve Oluşturdukları Algılar. Yayın Evi: Aktif Düşünce Yayınları Editör Adı: Fazıl Karahan, Fikri Gül, Milay Köktürk