Personel

Doç.Dr. DEMET ALTINDAL
Doç.Dr.
Demet Altındal
@ E-posta
demetaltindal@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 5548

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu / Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü / Organik Tarım Programı

Kadro Birimi

Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu / Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü / Organik Tarım Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü

Yüksek Lisans

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Anabilim Dalı

Doktora

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Anabilim Dalı

Yayin Bilgileri

(A-1) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Altındal Demet, 2019. EFFECT OF THE GIBBERELLIC ACID (GA3) APPLICATION ON MALE INFERTILITY OF BARLEY (H. VULGARE L.). Pakistan Journal of Botany
2-) Altındal Demet, 2019. Determination of genetic diversity of natural sage populations in Muğla region of Turkey. International Journal of Environmental Science and Technology
3-) Altındal, N., Altındal, D., 2013. Allelopathic Effect of Sage and Turkish Oregano Volatile Oils on In Vitro in Sainfoin (Onobrychis viciifolia). Journal of Essential Oil Bearing Plants
4-) Altındal, D., Altındal, N., 2011. The Effects of Sage Volatile Oil (Salvia officinalis) and Turkish Oregano Volatile Oil (Origanum onites) on Stored Cowpea (Vigna sinensis L.) Seed. Journal Of Medicinal Plants Research
5-) Akgün, İ., Kara, B., Altındal, D., 2011. Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes. Turkish Journal of Field Crops
6-) Akgün, İ., Altındal, D., Kara, B., 2011. Isparta Ekolojik Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Bazı Buğday Çeşitlerinin Uygun Ekim Zamanlarının Belirlenmesi. Tarım Bilimleri Dergisi
7-) Altındal, D., Karadoğan, T., 2010. The Effect of Carbon Sources on In vitro microtuberization of Potato (Solanum Tuberosum L.). Turkish Journal of Field Crops

(A-3) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararsı alan indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam makale

1-) Altındal Demet, Altındal Nüket, 2018. ALLELOPATHIC EFFECTS OF OLIVE OIL MILL WASTEWATER (OMW) ON SAINFOIN (Onobrychis viciifolia Scop.) GERMINATION. International Journal of Agriculture, Forestry and Life Science
2-) Altındal Demet, Altındal Nüket, 2018. Ayçiçeğinin (Helianthus annuus L. cv. Palancı-I) In Vitro Tuzlu Koşullarda Gelişimi Üzerine Etil Metansülfonat (EMS) Uygulamalarının Etkisi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
3-) Altındal Demet, Akgün İlknur, 2018. Determination of Yield and Yield Components of Bread Wheat Genotypes Collected from Isparta and Burdur Locations. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
4-) Altındal Demet, Akgün İlknur, 2017. Isparta ve Burdur Yöresinin Buğday Yetiştiriciliği Yönünden Değerlendirilmesi.. Uludağ üniversitesi Ziraat Fakültesi Derg.
5-) Altındal Demet, Altındal Nüket, Akgün İlknur, 2017. Tritikale (X Triticosecale Wittmack) Genotiplerinin ISSR-PCR Yöntemi ile Moleküler Düzeyde Tanımlanması. Tekirdağ Ziraat Fakültesi
6-) Akgün İlknur, Altındal Demet, 2017. Variation in nutrient concentrations of triticale and barley at different growth stage. Infrastructure and Ecology of Rural Areas
7-) Altındal, N., Altındal, D., 2015. Using facilities of spent mushroom compost (smc) in potato (Solanum tuberosum L.) cultivation. International Journal of Science and Knowledge
8-) Akgün, İ., Altındal, D., 2015. Determination of macro and micro nutrient concentrations at different growth stages in triticale cultivar/lines. International Journal of Science and Knowledge

(A-3-Eski) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Akgün, İ., Altındal, D., 2013. The Variation of Some Nutrient Concentrations at Different Growth Stages in Triticale Cultivar/Lines. Soil-Water journal

(A-4) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararsı alan indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar

1-) Kara, B., Akgün, İ., Altındal, D., 2011. Effects of salinity (NaCl) on germination and seedling growth in Triticale genotypes. . Journal of Selcuk Agriculture and Food Sciences

(A-7) ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış makale

1-) Altındal Demet, 2019. EFFECT OF SEAWEED EXTRACT (SE) ON SEED GERMINATION CHARACTERISTICS OF WHEAT IN SALTY CONDITIONS. International Journal of Agriculture, Forestry and Life Sciences
2-) Çulal, H., Altındal, D., Yardımcı, N., Akgün, İ., 2012. Farklı Buğday Çeşiti Tohumlarında Wheat streak mosaic virus ve Barley stripe mosaic virus’ünün DAS-ELISA Yöntemi ile Araştırılması. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
3-) Akgün, İ., Altındal, D., 2011. Bazı tritikale genotiplerinde tane verimi ve stabilite analizi. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
4-) Kara, B., Akgün, İ., Altındal, D., 2011. Tritikale Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Tuzluluğun (NaCl) Etkisi. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
5-) Baydar, H., Altındal, D., Karadoğan, T., 2009. Patateste sürgün gelişimi üzerine uçucu yağların etkisi. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
6-) Akgün, İ., Kaya, M., Altındal, D., 2007. Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi. Akdeniz Üniv. Ziraat Fakültesi Dergisi
7-) Altındal, D., Akgün, İ., 2007. Yeni tohumculuk yasası ve Türk tarımına etkileri. Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

(A-8) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale

1-) Altındal Demet, Akgün İlknur, 2020. Göller yöresinde yetiştirilen ekmeklik buğday çeşitleri/populasyonlarının başak ve tane özellikleri. Tarım Türk
2-) Altındal Demet, Akgün İlknur, 2020. Göller yöresinde ekmeklik buğday çeşit/populasyonlarının korelasyon analizi. Tarım Türk
3-) Altındal, D., Akgün, İ., 2015. Bitki Genetik Kaynakları ve Tahıllardaki Durumu. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi

(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Altındal Demet, 2018. EFFECTS OF OLIVE OIL MILLS APPLICATIONS ON GROWTH OF WHEAT PLANTS. 1. International Conference on ”Agriculture, Forestry Life Sciences”
2-) Ünlü Halime, Altındal Demet, Bıyıklı Muhammed, Telci İsa, 2018. Determination of the Effects of Some Plant-Derived Materials Applied to Cowpea Seeds on Germination Characteristics in Different Salt Concentrations.. 6th ASM International Congress of Agriculture and Environment
3-) Ünlü Halime, Altındal Demet, Bıyıklı Muhammed, Telci İsa, 2018. Börülce Tohumlarına Uygulanan Bazı Bitkisel Kökenli Materyallerin Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Çimlenme Özellikleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi.. 6th ASM International Congress of Agriculture and Environment
4-) Altındal Nüket, Altındal Demet, 2018. Importance of Triticale (X Triticosecale Wittmack) ss Alternative Fodder Crops and Status of in Turkey.. 1.International Conference on ”Agriculture, Forestry Life Sciences
5-) Altındal Demet, Akgün İlknur, Özgönen Özkaya Hülya, 2018. Determination of Yellow Rust Disease (Puccinias striiformis F. Sp. Tritici) Resistant of The Wheat Landrace Collected From Isparta And Burdur Provinces.. Scientific Papers-Series A-Agronomy
6-) Altındal Demet, Akgün İlknur, Özgönen Özkaya Hülya, 2018. DETERMINATION OF YELLOW RUST DISEASE (Puccinia striiformis f.sp. tritici) RESISTANT OF THE WHEAT LANDRACE COLLECTED FROM ISPARTA AND BURDUR PROVINCES. The iInternational Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest
7-) Altındal Demet, Altındal Nüket, 2018. Effect of Ethyl Methane Sulphonate (EMS) Applications on Growth of Sunflower (Helianthus Annuus L.) in Salinity Stress. 3rd INTERNATIONAL BOZOK SYMPOSIUM Regional Development and Socio-Cultural Structure
8-) Altındal Demet, Akgün İlknur, 2018. Determination of Yield and Yield Components of Bread WheatGenotypes Collected from Isparta and Burdur Locations. 1st International, 14th National Congress on Agricultural Structures and Irrigation
9-) Akgün İlknur, Altındal Demet, 2017. Variations in Nutrient Concentrations of Triticale and Barley at Different Growth Stages. Infrastructure and Ecology of rural Areas
10-) Akgün, İ., Altındal, D., 2011. Tritikale (x triticosecale wittmack) hat/çesitlerin tane verimi ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi. Türkiye IV Tohumculuk kongresi
11-) Karadoğan, T., Altındal, D., 2006. Patateste (Solanum tuberosum L.) invitro şartlarında değişik sakkaroz ve maltoz konsantrasyonlarının mikro yumru oluşumu üzerine etkisi. IV. Ulusal Patates Kongresi
12-) Akgün, İ., Karadoğan, T., Kaya, M., Altındal, D., 2005. İn-vitro şartlarında farklı agar konsantrasyonlarının patatesin fide gelişimi üzerine etkisi. Türkiye VI. Tarla Bitkileri Kongresi

(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Altındal Nüket, Altındal Demet, 2019. Sage (Salvia officinalis L.) and its usage. International Conference on ”Agriculture, Forestry Life Sciences”
2-) Altındal Demet, Akgün İlknur, 2018. Determination of Yield and Yield Components of Bread WheatGenotypes Collected from Isparta and Burdur Locations. 1st International, 14th National Congress on Agricultural Structures and Irrigation
3-) Baydar Hasan, Özkan Gülcan, Erbaş Sabri, Altındal Demet, 2009. Yield Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations. I INTERNATIONAL MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS CONFERENCE ON CULINARY HERBS
4-) Baydar, H., Özkan, G., Erbaş, S., Altındal, D., 2007. Yield, Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations . International Medicinal and Aromatic Plants Conference on Culinary Herbs

(B-3) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Altındal, D., Altındal, N., 2016. Alleopathic Effects of Olive Mill Wasterwater (OMW) on Sainfoin (Onorbryhis vicifolia Scop.) Germination. . Uluslararası Kongre
2-) Altındal Demet, Altındal Nüket, 2016. Alleopathic Effects of Olive Mill Wasterwater OMW on Sainfoin Onobrychis viciifolia Scop Germination. Uluslararası Kongre
3-) Ünlü, H., Altındal, N., Ünlü, H., Altındal, D., Padem, H., 2009. Effect of Salicylic Acid on Salinity Stress in Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp). International Symposium on Sustainable Development, Proceedings Additional Volume

(B-4) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Akgün, İ., Altındal, D., Kara, B., 2009. Isparta Ekolojik Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Uygun Ekim Zamanının Belirlenmesi. Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi

(B-6) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda poster şeklinde sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Akgün, İ., Altındal, D., Koşkan, Ö., 2014. Aspir Kalıntılarının Tritikale (X Triticosecale Wittmack) ve Mısır (Zea mays L.) Üzerine Allelopatik Etkisi. Türkiye 5. Tohumculuk Kongresi
2-) Altındal, D., Altındal, N., 2010. Patates (Solanum tuberosum L.) Yetiştiriciliğinde Atık Mantar Kompostunun (AMK) Kullanım Olanakları. VIII. Sebze Tarımı Sempozyumu

(C-3) Alanında tanınmış uluslararası yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı

1-) Altındal Nüket, Altındal Demet, 2023. Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Teori, Araştırma ve Derlemeler/Fitoremediasyon ve Fitoremediatör Tarla Bitkileri. Yayın Evi: Serüven Editör Adı: Emine KÜÇÜKER, Koray ÖZRENK
2-) Altındal Nüket, Altındal Demet, 2023. Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Uluslararası Araştırmalar/İklim değişikliği Altında Mikrobiyal Organik Bileşikler. Yayın Evi: Platanus Publishing Editör Adı: İsmet DAŞDEMİR, Atilla ATİK
3-) Altındal Demet, Altındal Nüket, 2022. Organic Farming in Many Ways/Utilization of Sage (Salvia officinalis L.) and Thyme (Thymus Vulgaris L.) and Their Place in Organic Agriculture TURE. Yayın Evi: IKSAD Editör Adı: Yeşim TOĞAY, Necat TOGAY
4-) Altındal Nüket, Altındal Demet, 2022. Current Debates on Natural and Engineering Sciences 3/Variety of Microbial Organic Compounds That Induce Plant Responses. Yayın Evi: Bilgin Kültür Sanat Editör Adı: Hikmet Y. Çoğun, Zeynel Karacagil
5-) Altındal Demet, Altındal Nüket, 2022. Ziraat Orman ve Su Ürünleri Alanında Güncel Tartışmalar/Sürdürülebilir Tarımda Nanosensör Kullanımı. Yayın Evi: Duvar Yayınları Editör Adı: Doç. Dr. Atilla ATİK
6-) Altındal Nüket, Altındal Demet, 2021. Climate Change and the Microbiome - Sustenance of the Ecosphere/The Effects of Climate Change on The Alteration of Plant Traits. Yayın Evi: Springer Editör Adı: D.K.Choudhary, Arti Mishra, Ajit Varma
7-) Altındal Nüket, Altındal Demet, 2020. Biogenic Nano-Particlesand their Use inAgro-ecosystems/Agriculture and Nanoparticles. Yayın Evi: Springer Editör Adı: Mansour Ghorbanpour, Prachi Bhargava, Ajit Varma, Devendra K. Choudhary
8-) Altındal Demet, Altındal Nüket, 2019. Mycorrhizosphere and pedogenesis/Relationship Between Field Crops and Mycorrhiza. Yayın Evi: Springer Editör Adı: Ajit VarmaDevendra K. Choudhary
9-) Altındal Demet, Altındal Nüket, 2017. Volatiles and Food Security/Plant Volatile Compounds in Growth. Yayın Evi: Springer Editör Adı: Devendra K. Choudhary, Anil K. Sharma, Prachi Agarwal, Ajit Varma, Narendra Tuteja
10-) Altındal Demet, Altındal Nüket, 2016. Essential Oils in Production Preservation Flavour and Safety/Sage (Salvia officinalis L.) oils. Yayın Evi: Elsevier Science Editör Adı: Victor Preedy
11-) Altındal, D., Altındal, N., 2016. Sage (Salvia officinalis L.) oils. Essential Oils in Production, Preservation, Flavour and Safety. Part 2 Named Essential Oils. Yayın Evi: Elsevier Science Publications Editör Adı: Preedy, V.R.

(E-1) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde olmak üzere adayın yazar olarak yer almadığı SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan yayınlarda adayın eserlerine yapılan atıf.

1-) Farklı Buğday Çeşiti Tohumlarında Wheat streak mosaic virus ve Barley stripe mosaic virus’ünün DAS-ELISA Yöntemi ile Araştırılması - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Determination of genetic diversity of natural sage populations in Muğla region of Turkey - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) Determination of Yield and Yield Components of Bread Wheat Genotypes Collected from Isparta and Burdur Locations - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
5-) Volatiles and Food Security/Plant Volatile Compounds in Growth - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
6-) Essential Oils in Production Preservation Flavour and Safety/Sage (Salvia officinalis L.) oils - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 4
7-) Yield Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
8-) Bitki Genetik Kaynakları ve Tahıllardaki Durumu - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
9-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
10-) Allelopathic Effect of Sage and Turkish Oregano Volatile Oils on In Vitro in Sainfoin (Onobrychis viciifolia) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
11-) Yield Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
12-) Yield, Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
13-) Essential Oils in Production Preservation Flavour and Safety/Sage (Salvia officinalis L.) oils - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 4
14-) The Effects of Sage Volatile Oil (Salvia officinalis) and Turkish Oregano Volatile Oil (Origanum onites) on Stored Cowpea (Vigna sinensis L.) Seed - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
15-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
16-) Determination of genetic diversity of natural sage populations in Muğla region of Turkey - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
17-) Tritikale Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Tuzluluğun (NaCl) Etkisi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
18-) The Effects of Sage Volatile Oil (Salvia officinalis) and Turkish Oregano Volatile Oil (Origanum onites) on Stored Cowpea (Vigna sinensis L.) Seed - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
19-) Yield Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 3
20-) Determination of genetic diversity of natural sage populations in Muğla region of Turkey - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
21-) EFFECT OF SEAWEED EXTRACT (SE) ON SEED GERMINATION CHARACTERISTICS OF WHEAT IN SALTY CONDITIONS - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 3
22-) Yield, Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
23-) Effects of salinity (NaCl) on germination and seedling growth in Triticale genotypes. - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
24-) Sage (Salvia officinalis L.) oils. Essential Oils in Production, Preservation, Flavour and Safety. Part 2 Named Essential Oils - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
25-) Biogenic Nano-Particlesand their Use inAgro-ecosystems/Agriculture and Nanoparticles - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
26-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
27-) Biogenic Nano-Particlesand their Use inAgro-ecosystems/Agriculture and Nanoparticles - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
28-) Determination of genetic diversity of natural sage populations in Muğla region of Turkey - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
29-) Sage (Salvia officinalis L.) oils. Essential Oils in Production, Preservation, Flavour and Safety. Part 2 Named Essential Oils - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
30-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
31-) Volatiles and Food Security/Plant Volatile Compounds in Growth - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
32-) EFFECT OF SEAWEED EXTRACT (SE) ON SEED GERMINATION CHARACTERISTICS OF WHEAT IN SALTY CONDITIONS - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
33-) Yield, Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 3
34-) The Effect of Carbon Sources on In vitro microtuberization of Potato (Solanum Tuberosum L.) - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
35-) ALLELOPATHIC EFFECTS OF OLIVE OIL MILL WASTEWATER (OMW) ON SAINFOIN (Onobrychis viciifolia Scop.) GERMINATION - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 3
36-) Ayçiçeğinin (Helianthus annuus L. cv. Palancı-I) In Vitro Tuzlu Koşullarda Gelişimi Üzerine Etil Metansülfonat (EMS) Uygulamalarının Etkisi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
37-) Tritikale (X Triticosecale Wittmack) Genotiplerinin ISSR-PCR Yöntemi ile Moleküler Düzeyde Tanımlanması - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
38-) Using facilities of spent mushroom compost (smc) in potato (Solanum tuberosum L.) cultivation - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1
39-) The Effect of Carbon Sources on In vitro microtuberization of Potato (Solanum Tuberosum L.) - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
40-) Determination of Yield and Yield Components of Bread WheatGenotypes Collected from Isparta and Burdur Locations - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
41-) The Effects of Sage Volatile Oil (Salvia officinalis) and Turkish Oregano Volatile Oil (Origanum onites) on Stored Cowpea (Vigna sinensis L.) Seed - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
42-) Using facilities of spent mushroom compost (smc) in potato (Solanum tuberosum L.) cultivation - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
43-) Yield, Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
44-) The Effect of Carbon Sources on In vitro microtuberization of Potato (Solanum Tuberosum L.) - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
45-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 2
46-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
47-) The Effect of Carbon Sources on In vitro microtuberization of Potato (Solanum Tuberosum L.) - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 2
48-) Bazı tritikale genotiplerinde tane verimi ve stabilite analizi - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 2
49-) Volatiles and Food Security/Plant Volatile Compounds in Growth - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
50-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: -1 Atıf Sayısı: 2

(E-2) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararası alan indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam makalelerde yapılan atıf

1-) Determination of Yield and Yield Components of Bread Wheat Genotypes Collected from Isparta and Burdur Locations - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Tritikale Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Tuzluluğun (NaCl) Etkisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
3-) Isparta ve Burdur Yöresinin Buğday Yetiştiriciliği Yönünden Değerlendirilmesi. - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) Yield Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
5-) Bitki Genetik Kaynakları ve Tahıllardaki Durumu - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 3
6-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
7-) Effects of salinity (NaCl) on germination and seedling growth in Triticale genotypes. - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
8-) Determination of genetic diversity of natural sage populations in Muğla region of Turkey - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
9-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
10-) Isparta Ekolojik Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Bazı Buğday Çeşitlerinin Uygun Ekim Zamanlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
11-) Sage (Salvia officinalis L.) oils. Essential Oils in Production, Preservation, Flavour and Safety. Part 2 Named Essential Oils - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
12-) Determination of macro and micro nutrient concentrations at different growth stages in triticale cultivar/lines - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
13-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 2
14-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 3
15-) Bazı tritikale genotiplerinde tane verimi ve stabilite analizi - Atıf Yılı: 2018 Atıf Sayısı: 1
16-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 3
17-) Bitki Genetik Kaynakları ve Tahıllardaki Durumu - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
18-) Farklı Buğday Çeşiti Tohumlarında Wheat streak mosaic virus ve Barley stripe mosaic virus’ünün DAS-ELISA Yöntemi ile Araştırılması - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
19-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
20-) Yield, Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 3
21-) Effects of salinity (NaCl) on germination and seedling growth in Triticale genotypes. - Atıf Yılı: 2011 Atıf Sayısı: 1

(E-3) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde olmak üzere adayın yazar olarak yer almadığı SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışında taranan yayınlarda adayın eserlerine yapılan atıf

1-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 3
2-) Patateste sürgün gelişimi üzerine uçucu yağların etkisi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
3-) Effects of salinity (NaCl) on germination and seedling growth in Triticale genotypes. - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
4-) ALLELOPATHIC EFFECTS OF OLIVE OIL MILL WASTEWATER (OMW) ON SAINFOIN (Onobrychis viciifolia Scop.) GERMINATION - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
5-) Tritikale (X Triticosecale Wittmack) Genotiplerinin ISSR-PCR Yöntemi ile Moleküler Düzeyde Tanımlanması - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
6-) Isparta Ekolojik Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Bazı Buğday Çeşitlerinin Uygun Ekim Zamanlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
7-) Bazı tritikale genotiplerinde tane verimi ve stabilite analizi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
8-) Isparta Ekolojik Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Bazı Buğday Çeşitlerinin Uygun Ekim Zamanlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
9-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
10-) Yield, Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
11-) Bitki Genetik Kaynakları ve Tahıllardaki Durumu - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
12-) Bazı tritikale genotiplerinde tane verimi ve stabilite analizi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
13-) Tritikale Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Tuzluluğun (NaCl) Etkisi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
14-) Bitki Genetik Kaynakları ve Tahıllardaki Durumu - Atıf Yılı: 2017 Atıf Sayısı: 1
15-) Bitki Genetik Kaynakları ve Tahıllardaki Durumu - Atıf Yılı: 2016 Atıf Sayısı: 1
16-) Yeni tohumculuk yasası ve Türk tarımına etkileri - Atıf Yılı: 2014 Atıf Sayısı: 1
17-) Patateste sürgün gelişimi üzerine uçucu yağların etkisi - Atıf Yılı: 2012 Atıf Sayısı: 1
18-) Yeni tohumculuk yasası ve Türk tarımına etkileri - Atıf Yılı: 2011 Atıf Sayısı: 1
19-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: -1 Atıf Sayısı: 1
20-) Isparta Ekolojik Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Bazı Buğday Çeşitlerinin Uygun Ekim Zamanlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: -1 Atıf Sayısı: 1

(E-4) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indekslerde taranan dergilerde adayın yazar olarak yer almadığı yayınlarda, adayın eserlerine yapılan atıf.

1-) Farklı Buğday Çeşiti Tohumlarında Wheat streak mosaic virus ve Barley stripe mosaic virus’ünün DAS-ELISA Yöntemi ile Araştırılması - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Determination of genetic diversity of natural sage populations in Muğla region of Turkey - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) EFFECT OF SEAWEED EXTRACT (SE) ON SEED GERMINATION CHARACTERISTICS OF WHEAT IN SALTY CONDITIONS - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 3
5-) Tritikale Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Tuzluluğun (NaCl) Etkisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
6-) Isparta Ekolojik Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Bazı Buğday Çeşitlerinin Uygun Ekim Zamanlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
7-) Bitki Genetik Kaynakları ve Tahıllardaki Durumu - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
8-) Biogenic Nano-Particlesand their Use inAgro-ecosystems/Agriculture and Nanoparticles - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
9-) Biogenic Nano-Particlesand their Use inAgro-ecosystems/Agriculture and Nanoparticles - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
10-) Yield Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
11-) Determination of Yield and Yield Components of Bread Wheat Genotypes Collected from Isparta and Burdur Locations - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
12-) Farklı Buğday Çeşiti Tohumlarında Wheat streak mosaic virus ve Barley stripe mosaic virus’ünün DAS-ELISA Yöntemi ile Araştırılması - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
13-) The Effect of Carbon Sources on In vitro microtuberization of Potato (Solanum Tuberosum L.) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
14-) Essential Oils in Production Preservation Flavour and Safety/Sage (Salvia officinalis L.) oils - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
15-) Bazı tritikale genotiplerinde tane verimi ve stabilite analizi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
16-) Isparta Ekolojik Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Bazı Buğday Çeşitlerinin Uygun Ekim Zamanlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
17-) Tritikale Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Tuzluluğun (NaCl) Etkisi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
18-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
19-) Using facilities of spent mushroom compost (smc) in potato (Solanum tuberosum L.) cultivation - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
20-) Determination of genetic diversity of natural sage populations in Muğla region of Turkey - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
21-) Determination of Yield and Yield Components of Bread WheatGenotypes Collected from Isparta and Burdur Locations - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
22-) The Effect of Carbon Sources on In vitro microtuberization of Potato (Solanum Tuberosum L.) - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
23-) Sage (Salvia officinalis L.) oils. Essential Oils in Production, Preservation, Flavour and Safety. Part 2 Named Essential Oils - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
24-) Determination of Yield and Yield Components of Bread Wheat Genotypes Collected from Isparta and Burdur Locations - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
25-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 2
26-) Tritikale (X Triticosecale Wittmack) Genotiplerinin ISSR-PCR Yöntemi ile Moleküler Düzeyde Tanımlanması - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
27-) Determination of macro and micro nutrient concentrations at different growth stages in triticale cultivar/lines - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
28-) Tritikale Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Tuzluluğun (NaCl) Etkisi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1

(E-5) Ulusal hakemli dergilerde adayın yazar olarak yer almadığı yayınlarda, adayın eserlerine yapılan atıf.

1-) Isparta ve Burdur Yöresinin Buğday Yetiştiriciliği Yönünden Değerlendirilmesi. - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
2-) Determination of Yield and Yield Components of Bread Wheat Genotypes Collected from Isparta and Burdur Locations - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
3-) Farklı Buğday Çeşiti Tohumlarında Wheat streak mosaic virus ve Barley stripe mosaic virus’ünün DAS-ELISA Yöntemi ile Araştırılması - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
4-) Isparta Ekolojik Koşullarında Ekmeklik ve Makarnalık Bazı Buğday Çeşitlerinin Uygun Ekim Zamanlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 3
5-) Tritikale Genotiplerinde Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Tuzluluğun (NaCl) Etkisi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 3

(E-6) Yurtdışında yayımlanan, adayın yazar olarak yer almadığı kitaplarda veya bildiri kitaplarında adayın eserlerine yapılan atıf

1-) EFFECT OF SEAWEED EXTRACT (SE) ON SEED GERMINATION CHARACTERISTICS OF WHEAT IN SALTY CONDITIONS - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Mycorrhizosphere and pedogenesis/Relationship Between Field Crops and Mycorrhiza - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) Essential Oils in Production Preservation Flavour and Safety/Sage (Salvia officinalis L.) oils - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
4-) Climate Change and the Microbiome - Sustenance of the Ecosphere/The Effects of Climate Change on The Alteration of Plant Traits - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
5-) The Effect of Carbon Sources on In vitro microtuberization of Potato (Solanum Tuberosum L.) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
6-) Yield Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
7-) The Effect of Carbon Sources on In vitro microtuberization of Potato (Solanum Tuberosum L.) - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
8-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
9-) Yield, Chemical Composition and Antioxidant Properties of Extracts and Essential Oils of Sage and Rosemary Depending on Seasonal Variations - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
10-) Biogenic Nano-Particlesand their Use inAgro-ecosystems/Agriculture and Nanoparticles - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
11-) Bitki Genetik Kaynakları ve Tahıllardaki Durumu - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
12-) Volatiles and Food Security/Plant Volatile Compounds in Growth - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 2
13-) Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat/Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
14-) Sage (Salvia officinalis L.) oils. Essential Oils in Production, Preservation, Flavour and Safety. Part 2 Named Essential Oils - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
15-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
16-) Volatiles and Food Security/Plant Volatile Compounds in Growth - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
17-) Effect of Salinity (NaCl) on Germination and Seedling Growth and Nutrients Uptake of Different Triticale Genotypes - Atıf Yılı: -1 Atıf Sayısı: 1

(E-7) Yurtiçinde yayımlanan, adayın yazar olarak yer almadığı kitaplarda veya bildiri kitaplarında, adayın eserlerine yapılan atıf.

1-) Allelopathic Effect of Sage and Turkish Oregano Volatile Oils on In Vitro in Sainfoin (Onobrychis viciifolia) - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
2-) Patateste sürgün gelişimi üzerine uçucu yağların etkisi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) Yeni tohumculuk yasası ve Türk tarımına etkileri - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1

(G-4-Eski) TÜBİTAK, TÜBA, DPT, KOSGEB, Bakanlıklar vb. kamu kurumları veya özel kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanan projede görev(araştırmacı, eğitmen, danışman vb, olarak)

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Eğitmen. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Göller Bölgesinde Araştırarak Doğayı Tanıyoruz II. 2014-2014
2-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Farklı Tritikale Genotiplerinde Çimlenme, Fide Gelişimi ve Besin Elementi Alımı Üzerine Tuz (NaCl) Uygulamalarının Etkisi. 2009-2010

(G-8) Tamamlanmış Bilimsel Araştırma Projelerinde (BAP) görev alma (araştırmacı, eğitmen, danışman vb. olarak)

1-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. İn vitro şartlarında EMS uygulamasıyla ayçiçeğinde (Helianthus annuus L. ) tuza dayanıklılığın belirlenmesi. 2015-2018
2-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Göller Yöresinde Yetiştirilen Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin/Populasyonlarının Genetik Uzaklıklarının Belirlenmesi . 2009-2014
3-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat ve Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma. Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Isparta Ekolojik Koşullarında Bazı Tritikale Hat ve Çeşitlerinin Verim ve Verim Unsurlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma. 2004-2006
4-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Patateste (Solanum tuberosum L.) in vitro şartlarında değişik sakkaroz ve maltoz konsantrasyonlarının mikro yumru oluşumu üzerine etkisi. 2004-2005
5-) Proje Durum: Tamamlandı. Projedeki Görev: Araştırmacı. Konu: . Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi. Isparta Yöresi Kültür Koşullarında Yetiştirilen Aromatik Bitkilerin Uçucu Yağ ve Fenolik Bileşenleri ile Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi. 2004-2005

(Ğ-1) Alanında uluslar arası bilimsel nitelikli ödül almak

1-) Kurum Adı: . TÜBİTAK Yayın Teşvik Programı. 2020
2-) Kurum Adı: . TÜBİTAK Yayın Teşvik Programı. 2012

(I-20) Yurt Dışı Araştırma (Puansız)

1-) COST European Cooperation in Science and Technology Open Call OC-2023-1 External Expert.. Belgian. . 2023

(I-7) Alanı ile ilgili olarak; uluslararası panel, konferans, seminer, kurs, açık oturum ve söyleşi gibi etkinliklerde davetli konuşmacı ya da panelist olarak görev almak.

1-) PROQUEST YAZAR ÇALIŞTAYI: TEZ VE DERGİ MAKALELERİ YAZMA İPUÇLARI. TÜRKİYE. . 2021
2-) FUTURE FOOD: SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS FOR THE 21ST CENTURY. UNIVERSITY OF EXETER. . 2021
3-) AGRICULTURE, ECONOMICS AND NATURE. THE UNIVERSITY OF WESTERN AUSTRALIA. . 2021
4-) Elsevier Turkey Webinar - Increasing Scientific Productivity. TUBITAK ULAKBIM EKUAL. . 2021
5-) For attending the Web of Science Core Collection: Discovery Starts Here!. The Scientific Academic Research department extends its appreciation to. . 2021

(I-8) Alanı ile ilgili olarak; ulusal panel, konferans, seminer, kurs, açık oturum ve söyleşi gibi etkinliklerde davetli konuşmacı ya da panelist olarak görev almak.

1-) Laboratuar Güvenliği Eğitim Semineri. Isparta. . 2004

Verdiği Dersler

BAH1818 2023-2024 Bahar

TOHUM VE FİDECİLİK

ORT1006 2023-2024 Bahar

SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM

ORT1010 2023-2024 Bahar

UYGULAMA II

ORT2006 2023-2024 Bahar

ORGANİK ÜRÜNLERİ İŞLEME VE PAZARLAMA

ORT2012 2023-2024 Bahar

MESLEKİ PROJE

ORT2502 2023-2024 Bahar

ORGANİK ARICILIK VE TOZLAŞMA

ORT2510 2023-2024 Bahar

ORGANİK TARIM İŞLETMELERİNDE GİRİŞİMCİLİK

BAH1801 2023-2024 Güz

BOTANİK

BAH1803 2023-2024 Güz

TOPRAK BİLGİSİ

BAH1805 2023-2024 Güz

BİTKİ EKOLOJİSİ

BAH1807 2023-2024 Güz

BOTANİK

BAH1809 2023-2024 Güz

TOPRAK BİLGİSİ

ORT1497 2023-2024 Güz

STAJ (30 İŞGÜNÜ)

ORT2007 2023-2024 Güz

ORGANİK TARIMDA KONTROL VE SERTİFİKASYON

ORT2497 2023-2024 Güz

STAJ (30 İŞGÜNÜ)

ORT2503 2023-2024 Güz

TARIMSAL YAYIM VE İLETİŞİM

SER1501 2023-2024 Güz

TARIM VE ÇEVRE

BAH1818 2022-2023 Bahar

TOHUM VE FİDECİLİK

ORT1004 2022-2023 Bahar

TARIM VE ÇEVRE

ORT1006 2022-2023 Bahar

SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM

ORT1010 2022-2023 Bahar

UYGULAMA II

ORT2006 2022-2023 Bahar

ORGANİK ÜRÜNLERİ İŞLEME VE PAZARLAMA

ORT2012 2022-2023 Bahar

MESLEKİ PROJE

ORT2502 2022-2023 Bahar

ORGANİK ARICILIK VE TOZLAŞMA

ORT2510 2022-2023 Bahar

ORGANİK TARIM İŞLETMELERİNDE GİRİŞİMCİLİK

BAH1803 2022-2023 Güz

TOPRAK BİLGİSİ

BAH1805 2022-2023 Güz

BİTKİ EKOLOJİSİ

BAH1809 2022-2023 Güz

TOPRAK BİLGİSİ

ORT1497 2022-2023 Güz

STAJ (30 İŞGÜNÜ)

ORT2007 2022-2023 Güz

ORGANİK TARIMDA KONTROL VE SERTİFİKASYON

ORT2503 2022-2023 Güz

TARIMSAL YAYIM VE İLETİŞİM

SER1501 2022-2023 Güz

TARIM VE ÇEVRE