Personel

Öğretim Görevlisi FERAH ÖZTEKİN ULUKSAR
Öğretim Görevlisi
Ferah Öztekin Uluksar
@ E-posta
fuluksar@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 2043

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Aile Ekonomisi ve Beslenme 2003

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Aile Ekonomisi ve Beslenme Eğitimi 2014

Yayin Bilgileri

(A-1) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Küçükkömürler Saime, Öztekin Uluksar Ferah, 2019. Somut Olmayan Kültürel Miraslarımızdan Biri Olan Zeytinyağının Günümüz Halk Hekimliğinde Kullanımı: Muğla Örneği. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
2-) Küçükkömürler Saime, Öztekin Uluksar Ferah, 2018. Türk Mutfak Kültüründe Zeytinyağı Kullanımı: Muğla Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies

(A-8) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale

1-) Örmeci Güney Gülay, Karataş Aslı, Öztekin Uluksar Ferah, 2015. KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE İSTİHDAM EDİLENLERİN TÜKENMİŞLİK SENDROMU: MARMARİS ÖRNEĞİ. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi

(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Küçükkömürler Saime, Öztekin Uluksar Ferah, 2017. Use of Olive Oil in Turkish Cuisine Culture and the Factors Affecting the Use of Olive Oil, Muğla/Turkey Case. International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences
2-) Küçükkömürler Saime, Öztekin Uluksar Ferah, 2017. Somut Olmayan Kültürel Miraslarımızdan Biri Olan Zeytinyağının Günümüz Halk Hekimliğinde Kullanımı. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi

Verdiği Dersler

AŞÇ1012 2023-2024 Bahar

MESLEK STAJI (30 İŞ GÜNÜ)

AŞÇ1508 2023-2024 Bahar

HİJYEN VE SANİTASYON

AŞÇ1510 2023-2024 Bahar

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ2012 2023-2024 Bahar

PASTANE ÜRÜNLERİ

AŞÇ2522 2023-2024 Bahar

MUĞLA MUTFAĞI

AŞÇ1513 2023-2024 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

AŞÇ1517 2023-2024 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ2503 2023-2024 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2519 2023-2024 Güz

MESLEK STAJI (25 İŞ GÜNÜ)

AŞÇ1012 2022-2023 Bahar

MESLEK STAJI (30 İŞ GÜNÜ)

AŞÇ1508 2022-2023 Bahar

HİJYEN VE SANİTASYON

AŞÇ1510 2022-2023 Bahar

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ2012 2022-2023 Bahar

PASTANE ÜRÜNLERİ

AŞÇ2532 2022-2023 Bahar

MESLEK STAJI (25 İŞ GÜNÜ)

AŞÇ1513 2022-2023 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

AŞÇ1517 2022-2023 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ2503 2022-2023 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2519 2022-2023 Güz

MESLEK STAJI (25 İŞ GÜNÜ)