Personel

Öğretim Görevlisi Ferah Öztekin Uluksar
Öğretim Görevlisi
Ferah Öztekin Uluksar
@ E-posta
fuluksar@mu.edu.tr
Telefon
0 252 211 2180

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Aile Ekonomisi ve Beslenme 2003

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Aile Ekonomisi ve Beslenme Eğitimi 2014

Yayin Bilgileri

Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale

1-) HIZ.,G., KARATAŞ.,A., ÖZTEKİN ULUKSAR.,F., 2015. "KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE MUTFAKTA İSTİHDAM EDİLENLERİN TÜKENMİŞLİK SENDROMU: MARMARİS ÖRNEĞİ". MSKÜ İİBF Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi

Verdiği Dersler

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 2

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU

TOİ242 2017 Bahar Ek Sınav 2

YİYECEK-İÇECEK İŞLETME YÖNETİMİ

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 2

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU

TOİ214 2017 Bahar Ek Sınav 2

ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ I

AŞÇ205 2017 Bahar Ek Sınav 2

SOĞUK MEZE VE SALATA HAZIRLAMA SANATI

TOİ214 2017 Bahar Ek Sınav 2

ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ I

AŞÇ207 2017 Bahar Ek Sınav 2

BESLENME VE DİYET

AŞÇ2003 2017 Bahar Ek Sınav 2

YÖRESEL MUTFAKLAR

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 2

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU

TOİ214 2017 Bahar Ek Sınav 2

ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ I

AŞÇ2004 2017 Bahar Ek Sınav 2

DÜNYA MUTFAKLARI

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 2

YİYECEK-İÇEÇEK HİZMETLERİ OTOMASYON PORG

TOİ209 2017 Bahar Ek Sınav 2

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ

TOİ108 2017 Bahar Ek Sınav 2

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ209 2017 Bahar Ek Sınav 2

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ

TOİ116 2017 Bahar Ek Sınav 2

GIDA TEKNOLOJİSİ

TOİ108 2017 Bahar Ek Sınav 2

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ209 2017 Bahar Ek Sınav 2

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ

AŞÇ2506 2017 Bahar Ek Sınav 2

MENÜ PLANLAMA II

TOİ241 2017 Bahar Ek Sınav 2

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ202 2017 Bahar Ek Sınav 2

TATLI VE PASTA HAZIRLAMA SANATI

AŞÇ201 2017 Bahar Ek Sınav 2

TÜRK MUTFAĞI

AŞÇ206 2017 Bahar Ek Sınav 2

ULUSLARARASI MUTFAKLAR

AŞÇ2003 2017 Bahar Ek Sınav 2

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2004 2017 Bahar Ek Sınav 2

DÜNYA MUTFAKLARI

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 2

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU

TOİ117 2017 Bahar Ek Sınav 2

BESLENME İLKELERİ

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 1

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU

TOİ108 2017 Bahar Ek Sınav 1

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 1

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU

TOİ214 2017 Bahar Ek Sınav 1

ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ I

TOİ214 2017 Bahar Ek Sınav 1

ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ I

AŞÇ2003 2017 Bahar Ek Sınav 1

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2004 2017 Bahar Ek Sınav 1

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ2506 2017 Bahar Ek Sınav 1

MENÜ PLANLAMA II

AŞÇ201 2017 Bahar Ek Sınav 1

TÜRK MUTFAĞI

TOİ117 2017 Bahar Ek Sınav 1

BESLENME İLKELERİ

TOİ116 2017 Bahar Ek Sınav 1

GIDA TEKNOLOJİSİ

AŞÇ202 2017 Bahar Ek Sınav 1

TATLI VE PASTA HAZIRLAMA SANATI

TOİ241 2017 Bahar Ek Sınav 1

MENÜ PLANLAMA

TOİ119 2017 Bahar Ek Sınav 1

GIDA-PERSONEL VE İŞYERİ HİJYENİ

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 1

YİYECEK-İÇEÇEK HİZMETLERİ OTOMASYON PORG

AŞÇ207 2017 Bahar Ek Sınav 1

BESLENME VE DİYET

AŞÇ206 2017 Bahar Ek Sınav 1

ULUSLARARASI MUTFAKLAR

AŞÇ205 2017 Bahar Ek Sınav 1

SOĞUK MEZE VE SALATA HAZIRLAMA SANATI

AŞÇ2003 2017 Bahar Ek Sınav 1

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2004 2017 Bahar Ek Sınav 1

DÜNYA MUTFAKLARI

TOİ242 2017 Bahar Ek Sınav 1

YİYECEK-İÇECEK İŞLETME YÖNETİMİ

TOİ209 2017 Bahar Ek Sınav 1

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 1

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU

TOİ214 2017 Bahar Ek Sınav 1

ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ I

TOİ108 2017 Bahar Ek Sınav 1

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ209 2017 Bahar Ek Sınav 1

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ

TOİ209 2017 Bahar Ek Sınav 1

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ

TOİ216 2017 Bahar Ek Sınav 1

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU

AŞÇ1003 2018-2019 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ2003 2018-2019 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2003 2018-2019 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ1003 2018-2019 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ2003 2017-2018 Yaz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ1006 2017-2018 Yaz

MENÜ PLANLAMA I

AŞÇ2506 2017-2018 Yaz

MENÜ PLANLAMA II

AŞÇ2004 2017-2018 Yaz

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ1003 2017-2018 Yaz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ1006 2017-2018 Bahar

MENÜ PLANLAMA I

AŞÇ2004 2017-2018 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ1006 2017-2018 Bahar

MENÜ PLANLAMA I

AŞÇ2004 2017-2018 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ1003 2017-2018 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ1003 2017-2018 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ2003 2017-2018 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2003 2017-2018 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ1006 2016-2017 Bahar

MENÜ PLANLAMA I

AŞÇ2004 2016-2017 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ1006 2016-2017 Bahar

MENÜ PLANLAMA I

AŞÇ2004 2016-2017 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ1003 2016-2017 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ1003 2016-2017 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ2003 2016-2017 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2003 2016-2017 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2506 2015-2016 Bahar

MENÜ PLANLAMA II

AŞÇ2004 2015-2016 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ1002 2015-2016 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1004 2015-2016 Bahar

MUTFAK PLANLAMA

AŞÇ2004 2015-2016 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ2506 2015-2016 Bahar

MENÜ PLANLAMA II

AŞÇ2003 2015-2016 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ1003 2015-2016 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ1003 2015-2016 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ2003 2015-2016 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2506 2014-2015 Bahar

MENÜ PLANLAMA II

AŞÇ2004 2014-2015 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ1006 2014-2015 Bahar

MENÜ PLANLAMA I

AŞÇ2004 2014-2015 Bahar

DÜNYA MUTFAKLARI

AŞÇ1006 2014-2015 Bahar

MENÜ PLANLAMA I

AŞÇ2506 2014-2015 Bahar

MENÜ PLANLAMA II

AŞÇ1003 2014-2015 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ

AŞÇ2003 2014-2015 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ2003 2014-2015 Güz

YÖRESEL MUTFAKLAR

AŞÇ1003 2014-2015 Güz

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ