Personel

Öğretim Görevlisi SELİM IŞIK
Öğretim Görevlisi
Selim Işık
@ E-posta
iselim@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 5078

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Ortaca Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Kadro Birimi

Ortaca Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Eğitimi 1996

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ticaret ve Turizm Eğitimi 2004

Yayin Bilgileri

(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Atabey Selma, Işık Selim, 2018. Evaluation of Culinary Culture and Local Foods by Local People, Fethiye Sample. International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research

(B-4) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Çakır, H.A., Işık, S., 2016. Otel Mutfaklarının Ergonomik Açıdan İncelenmesi: İşgören Görüşüne Başvuru. Gastronomi Turizm Kongresi

(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Korkmaz, N., Özaltın Türker, G., Türker, A., Işık, S., 2016. Agro- Turizm Kapsamında Narın Turistik Ürün Olarak Kullanımı: Ortaca Örneği. 5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi

(G-4) TÜBİTAK, TÜBA, KOSGEB, (1002 ve 3001 hariç tüm projeler)SBB, Bakanlıklar vb. kamu kurumları veya özel kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanan projede görev (araştırmacı, eğitmen, danışman vb. olarak)

1-) Proje Durum: Devam Ediyor. Projedeki Görev: Danışman. Konu: Otel çalışanlarının Covid - 19 pandemisine bakış açısı ve stres ilişkisi . Proje Türü: TÜBİTAK PROJESİ. Otel Çalışanlarında Covid -19 Risk Algısı Stres İlişkisi . 2021--1

Verdiği Dersler

AŞÇ1510 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ1513 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

İŞY2809 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

TOİ2911 2023-2024 Bahar Öğrenim Öncesi Tanınan Dersler

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

AKD2000 2023-2024 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1510 2023-2024 Bahar

MENÜ PLANLAMA

TOİ1012 2023-2024 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ2524 2023-2024 Bahar

BARDA İÇECEK SERVİSİ**

AKD2000 2023-2024 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1513 2023-2024 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

İŞY2809 2023-2024 Güz

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

TOİ1013 2023-2024 Güz

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ1015 2023-2024 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2551 2023-2024 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2911 2023-2024 Güz

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

AKD2000 2022-2023 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1510 2022-2023 Bahar

MENÜ PLANLAMA

TOİ1012 2022-2023 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ2524 2022-2023 Bahar

BARDA İÇECEK SERVİSİ**

AKD2000 2022-2023 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1513 2022-2023 Güz

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

İŞY2809 2022-2023 Güz

KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ

TOİ1013 2022-2023 Güz

KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ

TOİ1015 2022-2023 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2551 2022-2023 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2911 2022-2023 Güz

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ