Personel

Doç.Dr. Latif Taşkaya
Doç.Dr.
Latif Taşkaya
@ E-posta
latif.taskaya@mu.edu.tr
Telefon
0 252 211 1684 , 0 252 211 5480

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Fen Bilimleri Enstitüsü

Kadro Birimi

Su Ürünleri Fakültesi / Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojileri Bölümü / Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojileri Anabilim Dalı

Öğrenim Bilgileri

Yayin Bilgileri

SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Taskaya, L.; Chen, Y. C.; and Jaczynski, J.; “Color Improvement By Titanium Dioxide and Its Effect on Gelation and Texture of Proteins Recovered from Whole Fish Using Isoelectric Solubilization/Precipitation”, 2010, LWT–Food Sci. Technol. 43 (3): 401–408. - 2010
2-) Taskaya, L.; Jaczynski, J.; “Flocculation–Enhanced Protein Recovery from Fish Processing By–Products By Isoelectric Solubilization/Pre–Cipitation”, 2009, LWT–Food Sci. Technol. 42 (2): 570–575. - 2009
3-) Taskaya, L.; Chen, Y. C.; Beamer, S.; Jaczynski, J.; “Texture and Colour Properties of Proteins Recovered from Whole Gutted Silver Carp (Hypophthalmichthys molitrix) Using Isoelectric Solubilisation/Precipitation”, 2009, J. Sci. Food Agric., 89 (2): 349–358. - 2009
4-) Taskaya, L.; Chen, Y. C.; Jaczynski, J.; “Functional Properties of Proteins Recovered from Silver Carp (Hypophthalmichthys molitrix) By Isoelectric Solubilization/ Precipitation”, 2009, LWT–Food Sci. Technol. 42 (6): 1082–1089. - 2009
5-) Taskaya, L.; Chen, Y. C.; Beamer, S.; Tou, J, C.; and Jaczynski, J.; “Compositional Characteristics of Materials Recovered from Whole Gutted Silver Carp (Hypophthalmichthys molitrix) Using Isoelectric Solubilization/Precipitation”, 2009, J. Agric. Food Chem. 57 (10): 4259–4266. - 2009
6-) Durmaz, Y.; Duyar, H.A.; Gökpınar, Ş.; Taskaya, L.; Öğretmen, Y.Ö.; Bandarra, N.M.; Nunes, M.L.; “Fatty Acids, ?–tocopherol and Total Pigment Contents of Cystoseira spp., Ulva spp. and Zostera spp. from Sinop Bay (Turkey)”, 2008, International Journal of Natural and Engineering Sciences 2 (3): 111–114. - 2008
7-) Cakli, S.; Taskaya, L.; Kisla, D.; Çelik, U.; Ataman, C. A.; Cadun, A.; Kilinç, B.; Maleki, R.H.; “Production and Quality of Fish Fingers from Different Fish Species”, 2005 European Food Research and Technology, 220:526–530. - 2005
8-) Cakli, S.; Taskaya, L.; Maleki, R.H.; “The Proximate Composition and Profile of Fatty Acids of The Most Consumed Meat Types in Turkey” 2004, Advances in Food Sciences Volume 26 No 1 page 21–25. - 2004

SCI veya SCI-Expanded , SSCI, AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar

1-) Acar, C.; Demirtaş, N.; Kayalar, H.; Taşkaya, L.; “Effect of Lavender Leaf Extract on Chemical and Physical Sensory of Minced Fish Muscles (Scomber japonicus) During Refrigerated Storage”, 2011, Current Opinion in Biotechnology, Volume 22, Supplement 1, September, Pages S92–S93. - 2011
2-) Demirtaş, N.; Taşkaya, L.; Cadun, A.; Acar, C.; “Effect of Pea Protein Isolate on Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Mince”, 2011, Current Opinion in Biotechnology, Volume 22, Supplement 1, September, Pages S99. - 2011

Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale

1-) Taşkaya, L.; Çaklı, Ş.; Kışla, D.; Kılınç, B.; “Quality Changes of Fish Burger From Rainbow Trout During Refrigerated Storage”, 2003, E.Ü. Su Ürünleri Fakültesi Dergisi Cilt 20, Sayı (1–2): 147–154. - 2003
2-) Taşkaya, L.; Çaklı, Ş.; Çelik, U.; “A Study on the Quality Changes of Cultured Gilthead Seabream (Sparus aurata L., 1758) and Seabass (Dicentrarchus labrax, L., 1758) Under the Market Conditions”, 2003, E.Ü. Su Ürünleri Fakültesi Dergisi Cilt 20, Sayı (1–2): 313–320. - 2003
3-) Çaklı, Ş.; Tokur, B.; Çelik, U.; Taşkaya, L.; “No–Frost Koşullarda Depolanan Sardalya Balıklarının (Sardina pilchardus L.,1758) Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Değerlendirilmesi”, 2003, E.Ü. Su Ürünleri Fakültesi Dergisi Cilt 20, Sayı (1–2): 87–93. - 2003
4-) Çelik, U.; Çaklı, Ş.; Taşkaya, L.; “Bir Süpermarkette Tüketime Sunulan Dondurulmuş Su Ürünlerinin Kimyasal Kompozisyonu, Fiziksel ve Kimyasal Kalite Kontrolü”, 2002, E.Ü. Su Ürünleri Fakültesi Dergisi Cilt 19, Sayı (1–2): 85–96. - 2002
5-) Türker, S.; Çaklı, Ş.; Taşkaya, L.; “Su Ürünlerinde Histamin Zehirlenmesi”, 1996, Gıda Teknolojisi Dergisi, Yıl 1, Sayı 10, 57–63. - 1996
6-) Çaklı, Ş.; Taşkaya, L.; “Su Ürünlerindeki Biyojen Aminler”, 1995, E.Ü. Su Ürünleri Fakültesi Dergisi, Cilt 12, No 3–4, 375–387 - 1995

Ulusal hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar

1-) Erdem, A.; Dincer, T.; Cadun, A.; Kışla, D.; Taşkaya, L.; “Soğukta Depolanan Taze Kefalin (Liza ramada Risso, 1810) Kimyasal Ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Tuzun Etkisi”, 2006, Aquaculture & Fisheries 1 (4): 25–28. - 2006

Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Acar, C.; Demirtaş, N.; Kayalar, H.; Taşkaya, L.; “Effect of Lavender Leaf Extract on Chemical and Physical Sensory of Minced Fish Muscles (Scomber japonicus) During Refrigerated Storage”, 2011, European Biotechnology Congress 2011; September 28–October 1 Istanbul–TURKEY. - 2011
2-) Demirtaş, N.; Taşkaya, L.; Cadun, A.; Acar, C.; “Effect of Pea Protein Isolate on Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Mince”, 2011, European Biotechnology Congress 2011; September 28–October 1 Istanbul–TURKEY. - 2011
3-) Vardar, H., Yıldırım, Ş., Demirtaş, N., Taşkaya, L., Çoban, D., Süzer, C., “Physical and Chamical Composition Differences in Seabass and Seabream Cultured Either in Ponds or Net Cages in the Aegean Region of Turkey”, 2010, 40th WEFTA Anual Meeting, October 4-7, İzmir-Turkey. - 2010
4-) Kışla, D., Taşkaya, L., Pazır, F., “Application of Electrolyzed Water in Food Industry”, 2010, The Second International Conference in Food Industries and Biotechnology and Associated Fair November 1-3, Al-Baath University, Homs-Syria. - 2010
5-) Kışla, D.; Taşkaya, L.; Yıldırım, Ş.; Yünlü, A.C.; Dinçer, T.; Çaklı, Ş.; “Shelf Life Determination of Sea Bass in Spawning Period At Refrigerated Storage”, 2008, First International Congress of Seafood Technology, Çeşme, İzmir, Turkey, May 18–21, page 69, Ege University, Faculty of Fisheries, İzmir, Turkey. - 2008
6-) Yilmaz, S.E.B.; Çaklı, Ş.; Taşkaya, L.; Dinçer, T.; Yünlü, A.C.; “Sensory Evaluation and Texture Properties of Dietary Fiber and Spices Added Surimi from Nemipterus Spp”, 2008, First International Congress of Seafood Technology, Çeşme, İzmir, Turkey, May 18–21, page 70–72, Ege University, Faculty of Fisheries, İzmir, Turkey. - 2008
7-) Taşkaya, L.; Yıldırım, Ş.; Dinçer, T.; Yünlü, A.C.; Çoban, D.; and Çaklı, Ş.; “Changes in Physical and Chemical Composition of Male and Female Sea Bass in Spawning Period in a Fish Farm at Eagean Region”, 2008, First International Congress of Seafood Technology, Çeşme, İzmir, Turkey, May 18–21, page 218, Ege University, Faculty of Fisheries, İzmir, Turkey. - 2008
8-) Cakli, S.; Cadun, A.; Dincer, T.; Caglak, E.; Taskaya, L.; “Compositional Charasteristics of Clam (Ruditapes decussatus, L) and Warty Venus (Venus verrucosa, L)”, 2004, 34th Wefta Annual Meeting, 12–15 September 2004, Lübeck, Germany, page 95–98. - 2004

Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda poster olarak sergilenen bildiri

1-) Hasanhocaoğlu, H., Metin, C., Alparslan, Y., Taşkaya, L. “Su Ürünleri Sektöründe Gıda Güvenliği”, 2013, 4. Gıda Güvenliği Kongresi, 14-15 Mayıs,S:134-135, 2013, İstanbul–TURKEY. - 2013
2-) Gurer, L.; Balaban, M.O.; Taskaya, L.; Caklı, S.; “Oyster (Crassostrea gıgas) Quality Evaluation Using Machine Vision and Electronic Nose. Seafood safety/Microbiology and Quality”, 2010, 61st Pacific Fisheries Technologists Conference February 21–24, 2010 Seattle, Washington USA. Poster number 15. - 2010
3-) Gurer, L., Balaban, M.O., Taskaya, L., Caklı, S., “Pacific Oyster (Crassostrea gıgas) Quality Evaluation Using Machine Vision and Electronic Nose”, 2010, 2nd International Congress on Seafood Technology, May 10-13, Anchorage, AK-USA. - 2010
4-) Taskaya, L.; Chen, Y. C.; Beamer, S.; and Jaczynski, J.; “Development of Restructured Food Products Based on Proteins Recovered from Whole Gutted Silver Carp (Hypophthalmichthys molitrix) Using Isoelectric Solubilization / Precipiatation”, 2008, Abstract number 091–05. IFT 2008 Annual Meeting & Food Exposition. New Orleans, LA, USA. - 2008
5-) Taskaya, L.; Chen, Y. C.; Tou, J. C.; Beamer, S.; and Jaczynski, J.; “Composition Of Materials Recovered from Whole Gutted Silver Carp (Hypophthalmichthys molitrix) Using Isoelectric Solubilization/Precipiatation”, 2008, Abstract number 091–35. IFT 2008 Annual Meeting & Food Exposition. New Orleans, LA, USA. - 2008
6-) Taskaya, L.; Beamer, S.; and Jaczynski, J.; “Color Improvement of Restructured Fish Products”, 2008, Abstract number 091–46. IFT 2008 Annual Meeting & Food Exposition. New Orleans, LA, USA. - 2008
7-) Taşkaya, L.; Kışla, D.; Dinçer, T.; Pazır, F.; “Application of Electrolyzed Oxidizing Water for The Shelf Life Determination of Rainbow Trout Fillets at Cold Storage”, 2008, First International Congress of Seafood Technology, Çeşme, İzmir, Turkey, May 18–21, page 307, Ege University, Faculty of Fisheries, İzmir, Turkey. - 2008
8-) Durmaz, Y.; Duyar, H.A.; Gökpınar, Ş.; Öğretmen, Y.Ö.; Taskaya, L.; Bandarra, N.M.; and Nunes, M.L.; “Research on Fatty Acids, ?–tocopherol and Total Pigment Contents of Three Macroalgae from Black Sea”, 2008, First International Congress of Seafood Technology, Çeşme, İzmir, Turkey, May 18–21, page 308, Ege University, Faculty of Fisheries, İzmir, Turkey. - 2008
9-) Taskaya, L.; Jaczynski, J.; “Texture and Color Properties of Gel Developed from Rainbow Trout Protein Recovered Via Isoelectric Solubilization/Precipitation from Freezing–Abused Processing By–Products”, 2007, Abstract number 003–05. IFT 2007 Annual Meeting & Food Exposition. Institute of Food Technologists, Chicago, IL, USA. - 2007
10-) Taskaya, L.; Jaczynski, J.; “Quality of Gel Developed From Protein Recovered from Fish Processing By–Products Via Flocculation–Enhanced Isoelectric Solubilization/Precipitation”, 2007, Abstract number 003–09. IFT 2007 Annual Meeting & Food Exposition. Institute of Food Technologists, Chicago, IL, USA. - 2007
11-) Jaczynski, J.; Chen, Y.C.; Beamer, S.; Taskaya, L.; “Continuous Protein and Lipid Recovery System from Fish Processing by–products”, 2006, The 31st Catfish Processors Conference, Mississippi State University (Starkville, MS). May 16–17. - 2006
12-) Taskaya L.; Jaczynski J.; “Flocculation–Enhanced Protein Recovery From Trout Processing By–Products By Isoelectric Solubilization/Precipitation” , 2005, 7th Joint Meeting 50th Annual Atlantic Fisheries Technology Conference and 29th Annual Seafood Science and Technology Society of the Americas, Norfolk, VA–USA, November 6–9. - 2005
13-) Çaklı, Ş.; Taşkaya, L.; Karahan Köseler, B.; “A Study About Fish Sticks Production Technique From Rainbow Trout (Onchorhyncus mykiss, W. 1792), Their Nutrient Composition and Consumption”, 1998, “Aquaculture Europe 98” Conference in Bordeaux, France, From October 7–10 page 52–53. - 1998
14-) Taşkaya, L.; Çaklı, Ş.; Kışla, D.; Kılınç, B.; “A Study About Producing Fish Burger Made from Rainbow Trout (Onchorhyncus mykiss, W. 1792) With Natural Additional Substance”, 1998, “Aquaculture Europe 98” Conference in Bordeaux, France, From October 7–10 page 263. - 1998
15-) Cakli S.; Celik, U.; and Taskaya L.; “A Study on The Quality Changes of Cultured Gilthead Seabream (Sparus aurata L., 1758) and Seabass (Dicentrarchus labrax) Under the Market Conditions”, 1996, Seabass and Seabream Culture. Problems and Prospects: October, 16–18, Verona, Italy, Page 250, - 1996

Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Hasanhocaoğlu, H., Metin, C., Alparslan, Y., Baygar, T., Taskaya, L. “Günlük Ağacından (Liquidambar orientalis) Elde Edilen Sığlanın Kültür Levreğinin (Dicentrarchus labrax) Raf Ömrü ve Et Kalitesi Üzerine Olan Etkisinin Belirlenmesi”, 2013, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, 3-6 Eylül, s.190, 2013, İSTANBUL. - 2013
2-) Demirtaş, N.; Cadun, A.; Taşkaya, L.; Çaklı, Ş.; Acar, C.; “Bezelye Lifi’nin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Kıymasının Kalitesi Üzerine Etkisi”, 2011, XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu 25–27 Ekim. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Antalya–Türkiye. - 2011

Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda poster olarak sergilenen bildiri

1-) Kışla, D.; Taşkaya, L.; Dinçer, T.; ve Pazır, F.; “Soğukta Depolanan Levrek (Dicentrarchus labrax) Balıklarının Raf Ömrüne Elektrolize Yükseltgen Su (EYS) Uygulamasının Etkisi”, 2007, XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, 4–7 Eylül, s. 450, Muğla Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Muğla. - 2007
2-) Erdem, A.; Dincer, T.; Cadun, A.; Kışla, D.; Taşkaya, L.; “Soğukta Depolanantaze Kefalin (Liza ramada Risso, 1810) Kimyasal Ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Tuzun Etkisi”, 2006, 26–27 Mayıs 2006 I.Ulusal Öğrenci sempozyumu Eğirdir İsparta. - 2006
3-) Cakli, S.; Taskaya, L.; Celik, U.; “İzmir’de Tüketime Sunulan Dondurulmuş Su Ürünlerinin Kimyasal Kompozisyonu, Fiziksel ve Kimyasal Kalite Kontrolü”, 1997, II. Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi. Workshop’97. 6–7 Mart, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul. - 1997

TÜBİTAK, TÜBA, DPT, KOSGEB, Bakanlıklar vb. kamu kurumları veya özel kuruluşlarca desteklenen ve tamamlanan projede görev(araştırmacı, eğitmen, danışman vb, olarak)

1-) Pazır, F.; Kışla, D.; Taşkaya, L.; Kuşçu, A.; Dinçer, T.; Baydar, T.; 2008. “Sebze ve Balık İşlemede Elektrolize Yükseltgen Suyun Kullanımı”. TÜBİTAK Projesi, 106–O–110 nolu proje. Bütçe = 90 000 TL. - 2008

Bilimsel Araştırma Projelerinde (BAP) Yürütücülük

1-) Taşkaya, L, Alparslan, Y., Yapıcı, H.H., Metin, C., “Yöresel “Hamsi Kaygana” nın Üretimi ve Üretiminde Kullanılan Kurutulmuş Ot ve Baharatların Raf Ömrü Üzerine Etkisi”. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırma Proje Birimi (MSKÜ-BAP) 13/57 (02/2013 – 06/2014; 9.999,80 TL. - 2013
2-) Taşkaya, L., Alparslan, Y., Can, A., “Gümüşi havuz baliği (Carassius gibelio bloch, 1782)’nin besinsel kompozisyonunun belirlenmesi”. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırma Proje Birimi (MSKÜ-BAP) 13/97 (06/2013 – 06/2014; 5.000,00 TL - 2013
3-) Taşkaya, L.; Çakli, Ş.; 2000. “Ekonomik Su Ürünlerinin Fast–Food Ürünler Şeklinde Değerlendirilmesi”. E.Ü. Rektörlüğü, Araştırma Fon Saymanlığı, 1997/SÜF/019 Nolu Proje. Bütçe = 1 250 TL. - 2000

Bilimsel Araştırma Projelerinde (BAP) görev alma (araştırmacı, eğitmen, danışman, vb. olarak)

1-) Günlü, A., Taşkaya, L., Alparslan, Y., Yapıcı, H.H., Metin, C., “Kültür Sarı Ağız Balığı (Argyrosomus regius)’nın Ölüm Sonrası Kas Proteinlerindeki Değişimlerinin SDS-PAGE kullanılarak Belirlenmesi”. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilimsel Araştırma Proje Birimi (MSKÜ-BAP) 13/149 (06/2013 – 06/2014; 20.000,00 TL. - 2013
2-) Çakli Ş.; Taşkaya L.; Kişla, D.; Çelik U.; Ataman A.C.; Kilinç B.; Cadun A.; Maleki R.H.; 2003. “Türkiye’ de Yeni Bir Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Olarak Balık Kroket Üretimi ve Raf Ömrü Üzerine Bir Çalışma”. Ege Üniv. Rektörlüğü, Araştırma Fon Saymanlığı, 99/BİL/017 Nolu Proje. Bütçe = 1 500 TL. - 2003
3-) Çaklı, Ş.; Taşkaya, L.; Çelik, U.; 2000. “Türkiye’de Satışa Sunulan Su Ürünlerinin Besin Kompozisyonu”. E.Ü. Rektörlüğü, Araştırma Fon Saymanlığı, 1996/SÜF/010 Nolu Proje. - 2000

Alanı ile ilgili olarak; ulusal panel, konferans, seminer, kurs, açık oturum ve söyleyişi gibi etkinliklerde davetli konuşmacı ya da panelist olarak görev almak

1-) 23–27 Ocak 2012, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü; Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü “2012 Su Ürünleri Çalıştayı” Çeşme, İZMİR.. 5 GÜNLÜK. TÜRKİYE. 2012
2-) 2–4 April 2007, Texture Expert Exceed & Exponent Software Short Course. Princeton , NJ, USA.. 3 GÜNLÜK. AMERİKA. 2007
3-) 24–26 Mayıs1997, İZMİR, Su Ürünlerinde Kalite Kontrol, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Hizmet İçi Eğitim Seminerleri.. 3 GÜNLÜK. TÜRKİYE. 2006
4-) 23 February 2006, EPO Patent Information Beginners Seminar Ebiltem İzmir.. 1 GÜNLÜK. TÜRKİYE. 2006
5-) 13 Mayıs 2006, Proses Danışmanlık Eğitim Mühendislik Hiz. San. Tic.Ltd. Şti. ve EBİLTEM işbirliği ile düzenlenen “HACCP” eğitim semineri. Bornova/İzmir.. 1 GÜNLÜK. TÜRKİYE. 2006
6-) 06/04/2005, Gıda Üretim, Ambalajlama, Dağıtım aşamalarında yapılan Mikrobiyolojik ve Kimyasal Testlerde Yeni Teknolojiler. Ebiltem İzmir.. 1 GÜNLÜK. TÜRKİYE. 2005
7-) 1 Mart–31 Mayıs 2004, Mordoğan–İzmir. Balıkçılık Mesleki Eğitim Programı. İzmir.. 2 GÜNLÜK. TÜRKİYE. 2004
8-) 10–11 October 2000, İSTANBUL, The Innovation Seminar in The Food Industry with FMC FOOD & Istanbul Technics University. Istanbul Technics University Süleymen Demirel Cultur Centre.. 2 GÜNLÜK. TÜRKİYE. 2000
9-) 26–29 Mayıs 1998, ANKARA, The Seminar About The Quality Management in The Fishery Products. FAO, Eastfish & Ankara University. Fishery Products Research and Application Centre.. 4 GÜNLÜK. TÜRKİYE. 1998

Verdiği Dersler

SÜM3515 2017-2018 Güz

Su Ür. İşleme Tesislerinde Hijyen ve Sanitasyon

SÜM4007 2017-2018 Güz

Su Ürünleri Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemleri

SÜM6534 2017-2018 Güz

SU ÜRÜNLERİNDE YAN ÜRÜN DEĞERLENDİRME TEKNOLOJİSİ

SÜM6538 2017-2018 Güz

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME MEKANİZASYONU

SÜM6538 2016-2017 Bahar

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME MEKANİZASYONU

SÜM6534 2016-2017 Bahar

SU ÜRÜNLERİNDE YAN ÜRÜN DEĞERLENDİRME TEKNOLOJİSİ

SÜM4518 2016-2017 Bahar

Su Ürünleri Gıda Kimyası

SÜM 5700 2016-2017 Bahar

UZMANLIK ALAN DERSİ

SÜM5000 2016-2017 Bahar

YÜKSEK LİSANS TEZİ

SÜM 6000 2016-2017 Bahar

DOKTORA TEZİ

SÜM4512 2016-2017 Bahar

Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Tasarım ve Projelendirme

SÜM 6700 2016-2017 Bahar

UZMANLIK ALAN DERSİ

SÜM6538 2016-2017 Güz

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME MEKANİZASYONU

SÜM4007 2016-2017 Güz

Su Ürünleri Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemleri

SÜM6534 2016-2017 Güz

SU ÜRÜNLERİNDE YAN ÜRÜN DEĞERLENDİRME TEKNOLOJİSİ

SÜM4008 2015-2016 Bahar

Seminer

SÜM4518 2015-2016 Bahar

Su Ürünleri Gıda Kimyası

SÜM4512 2015-2016 Bahar

Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Tasarım ve Projelendirme

SÜM4518 2015-2016 Bahar

Su Ürünleri Gıda Kimyası

SÜM4512 2015-2016 Bahar

Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Tasarım ve Projelendirme

SÜM 5090 2015-2016 Bahar

SEMİNER

SÜM6700 2015-2016 Bahar

UZMANLIK ALAN DERSİ (DOKTORA)

SÜM5700 2015-2016 Bahar

UZMANLIK ALAN DERSİ

SÜM6000 2015-2016 Bahar

DOKTORA TEZİ

SÜM 5000 2015-2016 Bahar

YÜKSEK LİSANS TEZİ

SÜM4007 2015-2016 Güz

Su Ürünleri Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemleri

SÜM6532 2015-2016 Güz

KABUKLU VE YUMUŞAKÇA İŞLEME TEKNOLOJİSİ

SÜM 5090 2015-2016 Güz

SEMİNER

SÜM4007 2015-2016 Güz

Su Ürünleri Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemleri

SÜM4009 2015-2016 Güz

Alan Uygulamaları

SÜM3515 2015-2016 Güz

Su Ür. İşleme Tesislerinde Hijyen ve Sanitasyon

SÜM6538 2015-2016 Güz

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME MEKANİZASYONU

SÜM5555 2015-2016 Güz

SU ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ

SÜM5700 2015-2016 Güz

UZMANLIK ALAN DERSİ

SÜM 5000 2015-2016 Güz

YÜKSEK LİSANS TEZİ

SÜM 5090 2015-2016 Güz

SEMİNER

SÜM 6000 2015-2016 Güz

DOKTORA TEZİ

SÜM 6700 2015-2016 Güz

UZMANLIK ALAN DERSİ

SÜM4007 2015-2016 Güz

Su Ürünleri Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemleri

SÜM3515 2015-2016 Güz

Su Ür. İşleme Tesislerinde Hijyen ve Sanitasyon

SÜM4008 2014-2015 Bahar

Seminer

SÜM4518 2014-2015 Bahar

Su Ürünleri Gıda Kimyası

SÜM4512 2014-2015 Bahar

Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Tasarım ve Projelendirme

SÜM 6700 2014-2015 Bahar

UZMANLIK ALAN DERSİ

SÜM5000 2014-2015 Bahar

YÜKSEK LİSANS TEZİ

SÜM4512 2014-2015 Bahar

Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Tasarım ve Projelendirme

SÜM6538 2014-2015 Bahar

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME MEKANİZASYONU

SÜM 6000 2014-2015 Bahar

DOKTORA TEZİ

SÜM 5700 2014-2015 Bahar

UZMANLIK ALAN DERSİ

SÜM4518 2014-2015 Bahar

Su Ürünleri Gıda Kimyası

SÜM6534 2014-2015 Bahar

SU ÜRÜNLERİNDE YAN ÜRÜN DEĞERLENDİRME TEKNOLOJİSİ

SÜM4518 2014-2015 Güz

Su Ürünleri Gıda Kimyası

SÜM4512 2014-2015 Güz

Su Ürünleri İşleme Tesislerinde Tasarım ve Projelendirme

SÜM4009 2014-2015 Güz

Alan Uygulamaları

SÜM6000 2014-2015 Güz

DOKTORA TEZİ

SÜM 5000 2014-2015 Güz

YÜKSEK LİSANS TEZİ

SÜM 6700 2014-2015 Güz

UZMANLIK ALAN DERSİ

SÜM5700 2014-2015 Güz

UZMANLIK ALAN DERSİ

SÜM5555 2014-2015 Güz

SU ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ

SÜM4007 2014-2015 Güz

Su Ürünleri Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemleri

SÜM4007 2014-2015 Güz

Su Ürünleri Gıda Güvenliği Ve Kalite Yönetim Sistemleri

SÜM3515 2014-2015 Güz

Su Ür. İşleme Tesislerinde Hijyen ve Sanitasyon

SÜM6538 2014-2015 Güz

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME MEKANİZASYONU

SÜM3515 2014-2015 Güz

Su Ür. İşleme Tesislerinde Hijyen ve Sanitasyon