Personel

Öğretim Görevlisi Metin Pekçetin
Öğretim Görevlisi
Metin Pekçetin
@ E-posta
pmetin@mu.edu.tr
Telefon

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Milas Meslek Yüksekokulu

Kadro Birimi

Milas Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Turizm Ve Otel İşletmeciliği Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

9 Eylül İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Aydın Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu Turizm 1987

Yayin Bilgileri

Alanında tanınmış ulusal yayınevlerince yayımlanan kitap yazarlığı

1-) Güner, B. ve Pekçetin, M. (2001). Kişisel Temas Yoluyla Halkla İlişkiler, Muğla Üniversitesi Yayını, Muğla. - 2001

Ulusal sempozyum, kongre, çalıştay, festival, bilimsel yaz okulu, bienal, trienal,gibi bilimsel, sanatsal ve tasarıma yönelik etkinliklerde görev almak

1-) 2. Milas Zeytin Hasat Şenliği. TÜRKİYE. . 2015
2-) 20.04.2015 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tanıtım Günleri. TÜRKİYE. . 2015
3-) 11.05.2015 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tanıtım Günleri. MİLAS. . 2015
4-) İkinci Ulusal Meslek Yüksekokulları Toplantısı, 2006. . . 2006

Alanı ile ilgili olarak; ulusal panel, konferans, seminer, kurs, açık oturum ve söyleyişi gibi etkinliklerde davetli konuşmacı ya da panelist olarak görev almak

1-) YETİŞKİNLİKLERE YÖNELİK OTELCİLİK VE TURİZM BECERİ KAZANDIRMA KURSU, 144 SAAT SÜRELİ, MUĞLA ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE SAYMANLIĞI, 19.11.2007-10.02.2008).. . . 2007
2-) İletişim Çatışmaları ve Empati, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline, 2005. . . 2005
3-) SEA GARDEN HOTEL-BODRUM SERVİS PERSONELİNE 2004 YILINDA 90 SAAT SÜRELİ “ SERVİS TEKNİKLERİ VE BARMENLİK” SERTİFİKA PROGRAMI . . . 2004
4-) • MİLAS – BODRUM HAVALİMANI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ’NİN “ÖZEL GÜVENLİK BİRİMİ’NE” 01.04.2002/23.04.2002 TARİHLERİ ARASINDA, 90 SAAT SÜRELİ HALKLA İLİŞKİLER SERTİFİKA PROGRAMI . . . 2002
5-) • MİLAS – BODRUM HAVALİMANI DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ’NİN “ÖZEL GÜVENLİK BİRİMİ’NE” 13.11.2000/22.12.2000 TARİHLERİ ARASINDA, 90 SAAT SÜRELİ HALKLA İLİŞKİLER SERTİFİKA PROGRAMI. . . 2000

Verdiği Dersler

TOİ1007 2017-2018 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2007 2017-2018 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2007 2017-2018 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ1007 2017-2018 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2803 2017-2018 Güz

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

TOİ2803 2017-2018 Güz

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ

TOİ2006 2016-2017 Bahar

BARDA SERVİS

TOİ2006 2016-2017 Bahar

BARDA SERVİS

AŞÇ2502 2016-2017 Bahar

KONUK İLİŞKİLERİ

TOİ1008 2016-2017 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ1008 2016-2017 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

AŞÇ2502 2016-2017 Bahar

KONUK İLİŞKİLERİ

TOİ2007 2016-2017 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2511 2016-2017 Güz

İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI

TOİ2511 2016-2017 Güz

İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI

TOİ1007 2016-2017 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2007 2016-2017 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ1007 2016-2017 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2006 2015-2016 Bahar

BARDA SERVİS

TOİ1008 2015-2016 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ1008 2015-2016 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ2006 2015-2016 Bahar

BARDA SERVİS

TOİ2511 2015-2016 Güz

İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI

TOİ2007 2015-2016 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2007 2015-2016 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2511 2015-2016 Güz

İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI

TOİ1007 2015-2016 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ1007 2015-2016 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

TOİ2006 2014-2015 Bahar

BARDA SERVİS

TOİ1008 2014-2015 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

TOİ2006 2014-2015 Bahar

BARDA SERVİS

TOİ1008 2014-2015 Bahar

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ II

AŞÇ2005 2014-2015 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

RTV1801 2014-2015 Güz

İLETİŞİM

AŞÇ2005 2014-2015 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

TOİ1007 2014-2015 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I

RTV1801 2014-2015 Güz

İLETİŞİM

TOİ2007 2014-2015 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ2007 2014-2015 Güz

MENÜ PLANLAMA

TOİ1007 2014-2015 Güz

YİYECEK-İÇECEK SERVİSİ I