Personel

Öğretim Görevlisi Adnan Acar
Öğretim Görevlisi
Adnan Acar
@ E-posta
ustamadnan@mu.edu.tr
Telefon

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu

Kadro Birimi

Muğla Meslek Yüksekokulu / Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı

Öğrenim Bilgileri

Yüksek Lisans

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ANA BİLİM DALI Devam Ediyor
gazi üniversitesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Eğitimi 18.08.2014

Yayin Bilgileri

Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) ACAR.,A., 2016. Milli Mutfak Kültürünün Nesiller Arası Aktarımında Anne – Kızların Rolü ve Önemi: Muğla İli Örneği. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
2-) ACAR.,A., 2016. Gençlerin Fast Food Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi: Muğla SK Ünv. Örneği. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi

Verdiği Dersler

AŞÇ1005 2017-2018 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ1005 2017-2018 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ2005 2017-2018 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2005 2017-2018 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2005 2016-2017 Yaz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2005 2016-2017 Yaz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2006 2016-2017 Bahar

MUTFAK ÇEŞİTLERİ

AŞÇ1004 2016-2017 Bahar

MUTFAK PLANLAMA

AŞÇ1002 2016-2017 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1004 2016-2017 Bahar

MUTFAK PLANLAMA

AŞÇ2006 2016-2017 Bahar

MUTFAK ÇEŞİTLERİ

AŞÇ2005 2016-2017 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

YİŞ2509 2016-2017 Güz

Mutfak Uygulamaları

AŞÇ1005 2016-2017 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ1001 2016-2017 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1005 2016-2017 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

YİŞ2509 2016-2017 Güz

Mutfak Uygulamaları

AŞÇ2005 2016-2017 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2006 2015-2016 Bahar

MUTFAK ÇEŞİTLERİ

AŞÇ1002 2015-2016 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1004 2015-2016 Bahar

MUTFAK PLANLAMA

SGP1804 2015-2016 Bahar

ÇEVRE KORUMA

AŞÇ2006 2015-2016 Bahar

MUTFAK ÇEŞİTLERİ

AŞÇ1005 2015-2016 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ1503 2015-2016 Güz

MESLEK ETİĞİ

AŞÇ2005 2015-2016 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ1005 2015-2016 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ1503 2015-2016 Güz

MESLEK ETİĞİ

AŞÇ2005 2015-2016 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ1001 2015-2016 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

SGP1804 2014-2015 Bahar

ÇEVRE KORUMA

AŞÇ1004 2014-2015 Bahar

MUTFAK PLANLAMA

AŞÇ2006 2014-2015 Bahar

MUTFAK ÇEŞİTLERİ

SGP1804 2014-2015 Bahar

ÇEVRE KORUMA

AŞÇ1002 2014-2015 Bahar

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

AŞÇ1004 2014-2015 Bahar

MUTFAK PLANLAMA

AŞÇ2006 2014-2015 Bahar

MUTFAK ÇEŞİTLERİ

AŞÇ1001 2014-2015 Güz

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

AŞÇ1005 2014-2015 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ1503 2014-2015 Güz

MESLEK ETİĞİ

AŞÇ2005 2014-2015 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ2005 2014-2015 Güz

MUTFAK ÜRÜNLERİ

AŞÇ1005 2014-2015 Güz

MUTFAK ORGANİZASYONU

AŞÇ1503 2014-2015 Güz

MESLEK ETİĞİ