Duyuru

Öğretim Üyemize, "The Academy of C. B. T." Tarafından Uzmanlık Sertifikası Verilmiştir

Son Güncelleme Tarihi : 07.12.2020 10:12:33

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Doğan, The Academy of Cognitive & Behavioral Therapies (Bilişsel ve Davranışsal Terapiler Akademisi) tarafından kendisine verilen “Bilişsel Davranışçı Terapist” sertifikası ile sertifikalandırılmış Ruh Sağlığı Uzmanı olmuştur.

500 saati aşan teorik ve süpervizyon eğitiminin ardından sertifika almaya hak kazanan Doç. Dr. Uğur Doğan, ülkemizin ve ilimizin sayılı “Sertifikalı Ruh Sağlığı Uzmanı” unvanını almıştır.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

The Academy of Cognitive & Behavioral Therapies üyeleri, dünyanın dört bir yanından doktorlar, psikolojik danışmanlar, psikologlar, sosyal hizmet uzmanları ve diğer ruh sağlığı uzmanlarından oluşur.  Akademi kar amacı gütmeyen “Bilişsel Davranış Terapilerin” yayılması, uygulanması, uygulanmasında mükemmelliği, yetenekli klinisyenlerin belirlenmesi ve sertifikalandırmaya adanmış küresel bir ruh sağlık uzmanları topluluğudur. Sertifika, nesnel bir değerlendirmeye dayalı olarak, bilişsel terapide ileri düzeyde bir uzmanlık sergileyen kişilere verilir.

Link; https://www.academyofct.org/members/Default.asp?id=60245249

 

 

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 03.12.2020 00:00
Okunma Sayısı : 1350