MSKÜ Müfredatına Yeşilay’ın Desteğiyle “Teknoloji Bağımlılığı” Dersini Ekledi

Son Güncelleme Tarihi : 05.03.2021 19:00
Türkiye Yeşilay Cemiyeti sigara, alkol ve uyuşturucu madde bağımlılığı vb. her türlü zararlı alışkanlıklara karşı mücadele içerisinde olduğu gibi teknoloji bağımlılığında da bireylerde farkındalık oluşturma çabası içerisindedir. Özellikle gençlerimizi bilinçlendirerek gerektiğinde yardım elini de uzatmaktadır.

Bu bağlamda her türlü bağımlılığa karşı önemli çalışmalar içerisinde bulunan ve sosyal sorumluluk projelerine destek olan Üniversitemiz; Yeşilay’ın yaptığı çalışmalar ve elde ettiği deneyimler ışığında öğrencilerimizin bilişim teknolojilerinin kontrollü kullanımını sağlamak ve teknoloji bağımlılığının olası zararlarından korumak amacıyla “Teknoloji Bağımlılığı” dersini müfredatına koyuyor.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılından itibaren öğrenciler tarafından seçilebilecek “Teknoloji Bağımlılığı” dersinde Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından hazırlanan kaynaklar ders materyali olarak kullanılacak.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 05.03.2021 19:00