Mobbing Konulu Oyuna Büyük İlgi

Son Güncelleme Tarihi : 14.06.2022 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) sahnelenen mobbing konulu “Atom Parçalama Enstitüsü” oyunu büyük ilgi topladı.

MSKÜ Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünün sunduğu oyunu Öğr. Gör. Mehmet Karaman yazdı, Öğr. Gör. Ali Aziz Çölok yönetti.

Tek perdelik komedinin oyuncuları arasında ise Alper Boğatemür, Halis Murat Canaz, Yunus Emri Cis, Sema Nur Kartal, Aleyna Kartdere, Doruk Özgümüşboğa, Utku Palta, Melisa Savrul ve Ecem Zaralıoğlu yer alıyor.
Mobbing ile mücadelede konusunda farkındalık yaratmak amacıyla sahnelenen oyun seyircilerden de büyük alkış aldı.

Mobbing İle Mücadele Derneği İl Temsilcisi ve MSKÜ Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pervin Çapan, tiyatro oyunun sergilenmesinde emek verenlere ve izlemeye gelen tüm sanatseverlere teşekkürlerini sundu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 14.06.2022 00:00