MSKÜ Yardım Kamyonu Hatay'a Yola Çıktı

Son Güncelleme Tarihi : 10.02.2023 00:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Ailesi depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için adeta seferber oldu.

MSKÜ personelinin ve öğrencilerinin desteğiyle hazırlanan bir kamyon yardım malzemesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Muğla Valiliği ve AFAD organizasyonunda Hatay’a gönderildi.

Mavi Çatı Öğrenci Toplulukları Merkezi’nde toplanan yardımlar çok sayıda öğrencinin destekleri ile kamyona yüklendi.

Hatay’a doğru hareket eden yardım kamyonunda; afetzedelerin giyinme, gıda, ısınma ve hijyen ihtiyaçlarını karşılayacak çok sayıda yaşam malzemesi bulunuyor.

MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, ”Dün Muğla Meslek Yüksek Okulu olarak gönderdiğimiz mutfak ve gıda maddelerine ilave olarak bugün de Üniversitemizin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve öğrenci toplulukları tarafından organize edilen, depremden en ağır şekilde etkilenen Hatay iline gıda maddesi, temizlik maddesi, giyim ve ısıtıcıdan oluşan bir yardım kamyonu gönderiyoruz. Deprem bölgesindeki insanlarımız ihtiyaç hissettiği müddetçe yardımlarımız sürecek. Bunlar sadece yardımlarımızın bugünkü safhası. Önümüzdeki günlerde yine yardım göndermeye devam edeceğiz” dedi.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 10.02.2023 00:00