Personel

Öğretim Görevlisi KADİR BAYSAL
Öğretim Görevlisi
Kadir Baysal
@ E-posta
kadirbaysal@mu.edu.tr
Telefon
0252 211 5915

Kadro Bilgileri

Görev Birimi

Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu / Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / İkram Hizmetleri Programı

Kadro Birimi

Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu / Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü / İkram Hizmetleri Programı

Öğrenim Bilgileri

Lisans

Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 09.10.1996

Yüksek Lisans

Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği 18.03.2002

Yayin Bilgileri

(A-3) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararsı alan indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam makale

1-) Baysal Kadir, Özdemir İsmail Mert, 2023. Votka: Rusya'nın Geleneksel İçkisi ve Kökenleri. International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR)
2-) Kutukız Doğan, Baysal Kadir, 2021. HAVAALANI RESTORANLARINDA KARLILIĞI ETKİLEYEN FAKTÖRLER VE KARLILIK ARTIŞI ÜZERİNE BİR UYGULAMA. ACADEMIC SOCIAL RESOURCES JOURNAL
3-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2021. YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN “ZİYAFET” KAVRAMINA İLİŞKİN METAFORİK ALGILARI. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
4-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2020. Trenin Hiç Uğramadığı Dalaman Tren Garı’nın Turizm Açısından Değerlendirilmesi. Journal of humanities and tourism research (Online)
5-) Baysal Kadir, Özgürel Gizem, 2020. Bir Gastronomi Hikâyesi: Dondurmam Gaymak. Journal Social Research and Behavioral Sciences (SADAB)
6-) Özgürel Gizem, Baysal Kadir, 2020. Turist Rehberliği Önlisans Öğrencilerinin “Seyahat Olgusuna’’ lişkin Algılarının Metafor Yöntemi İle Analizi. Journal Of Social And Humanities Sciences Research (JSHSR)
7-) Özgürel Gizem, Baysal Kadir, 2020. Turist Rehberliği Önlisans Öğrencilerinin “Turist Rehberi” ve “Çalışma Kartına (Kokarta)” İlişkin Metaforik Algıları. Journal of Social Research and Behavioral Sciences (SADAB)
8-) Baysal Kadir, 2020. Sivil Toplum Kuruluşlarının Turizm Destinasyonlarındaki Rolü: Sarıgerme Çevre Eğitim Derneği (SARÇED) Örneği. Journal of Humanities and Tourism Research
9-) Baysal Kadir, Alkan Özge, Ok Serap, 2019. Ev Pansiyonculuğunun Kırsal Turizme Katkısı: Datça Örneği. International Rural Tourism and Development Journal
10-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2019. Yurtiçi – Yurtdışı Talep Göstergeleri ile Turizm Sektörünün Yarattığı Gelir ve Harcama Kapasitesinin Muğla İli Bazında İrdelenmesi. International Journal of Social and Economic Sciences
11-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2019. Rahatsızlık Endeksi Çerçevesinde Bodrum Sosyal Taşıma Kapasitesinin Belirlenmesi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
12-) Baysal Kadir, 2019. Bir Bayram Tadı Gencer Macunu. JOURNAL OF SOCIAL AND HUMANITIES SCIENCES RESEARCH

(A-3-Eski) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Baysal, K., Kara, E., Bingöl, Z., 2016. Milas İlçesi Turizm Potansiyelinin Kültür Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Uluslararası Türk Bilim Dergisi

(A-5) SCI veya SCI Expanded, SSCI, AHCI dışındaki uluslararası indexler tarafından taranan dergilerde yayımlanan tam makale

1-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, 2022. GASTRONOMİ ŞEHRİ GAZİANTEP’İN SOKAK LEZZETLERİNDEN ÖRNEKLER. Premium E-Journal Of Social Science
2-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2022. Yöresel Yemek Kültüründen Bir Miras; Milas Tepsi Böreği. INTERNATIONAL JOURNAL OF SOCIAL HUMANITIES SCIENCES RESEARCH (JSHSR)

(A-5-Eski) Ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış tam makale

1-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, İşlek Erhan, 2018. GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ÜZÜM SUYUNUN YEREL LEZZETLEREDÖNÜŞÜMÜ: GAZİANTEP ÖRNEĞİ. Journal of Social and Humanities Seciences Research
2-) Baysal Kadir, Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Yöresel Yemeklerin Gastronomik Ürün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği. Journal of Social And Humanities Sciences Research (JSHSR)
3-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2018. KIRSAL TURİZM VE KALKINMA ETKİLEŞİMİNDE BODRUM YERELHALKININ TURİZM ALGISININ BELİRLENMESİ. JOURNAL OF SOCIAL AND HUMANITIES SCIENCES RESEARCH
4-) Baysal Kadir, Ayaz Nermin, 2018. Mizah Penceresinden Turizme Bakış: Milas Turhan Selçuk Karikatürlü Evi. Journal Of Social And Humanities Sciences Research
5-) Özgürel Gizem, Baysal Kadir, 2018. SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ. Journal of Social And Humanities Sciences Research (JSHSR)
6-) Baysal Kadir, Özgürel Gizem, 2018. AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi
7-) Ayaz Nermin, Üstgörül Yunus Emre, İşlek Erhan, Baysal Kadir, 2017. ANADOLU KÜLTÜR ROTALARINA ÖNERİ: MİTOLOJİ ROTALARI. Eurasia Academy Of Sciences Social Science Journal
8-) Baysal Kadir, Özgürel Gizem, Çeken Hüseyin, 2016. Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi. International Journal of Social and Economic Scientes
9-) Baysal Kadir, Kara Ergün, Bingöl Zekeriya, 2016. Milas İlçesi Turizm Potansiyelinin Kültür Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Uluslararası Türk Bilim Dergisi

(A-7) ULAKBİM tarafından taranan ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış makale

1-) Sü Eröz Sibel, Baysal Kadir, 2022. Konaklama İşletmelerinde Önbüro Personelinin Bilişsel Duygu Düzenleme Stratejilerinin Psikolojik İyi Oluş ve Örgütsel Özdeşleşme Algıları ile İlişkisi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
2-) Özgürel Gizem, Bozkurt Mesut, Baysal Kadir, 2021. Sosyal Taşıma Kapasitesi: İçmeler-Marmaris Örneği. Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

(B-1) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Çamürdaş Necat, Baysal Kadir, 2023. Gastronomik Bir Kültürel Miras Örneği; Mardin Süryani Likörü. V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
2-) Baysal Kadir, Özdemir İsmail Mert, 2023. Karacasu Çömleğinin Yaratıcı Turizmde Kullanılması: Çömlek Ustaları Gözünden Bir Değerlendirme. V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
3-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2022. Kültürel Aktarımda Yöresel Yemek Festivalleri. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
4-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, 2022. Türk Mutfak Kültüründe Bal. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
5-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, 2022. Gastronomi Şehri Gaziantep' te Menengiç Kahve Kültürü. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
6-) Kılınç Şahin Songül, Baysal Kadir, 2022. Geleneksel Ekşi Mayalı Ekmeğin Sağlıklı Beslenmeye Etkisi . IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
7-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2019. “Yemek” ve “Mutfak” Olgularına İlişkin Önlisans Öğrencilerinin Metaforik Algıları. IV. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
8-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2019. Kültürel Sürdürülebilirlikte Gençlerin Yöresel Yemek Algıları. IV. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi
9-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2019. Dengesiz Kalkınma Kuramı Çerçevesinde Kırsal Kalkınma -Turizm İlişkisinin İrdelenmesi. III. International Rural Tourism and Development Congress
10-) Baysal Kadir, Kara Ergün, 2018. Havaalanı Yer Hizmetlerinde Çalışan Personelin Takım Çalışması Anlayışı: Milas-Bodrum Havaalanı Örneği. III. Gençlik Araştırmaları Kongresi
11-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2018. YİYECEK-İÇECEK TERCİHİNDE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞI DAVRANIŞI: ÜNİVERSİTE GENÇLERİNİNBALIK TÜKETİMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA. 3. Gençlik Araştırmaları Kongresi
12-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2018. Balık Tüketiminde Çeşitlilik Arayışı Davranışının Rolü. 2. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
13-) Baysal, K., Kara, E., 2016. Diyabetin Yayılma Hızı ve Genç Nüfusa İnmesi Nedeniyle Turistik İşletmelerde Yapılması Gerekenlere Yönelik Teorik Bir Araştırma. I. ULUSLARARSI GENÇLİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ

(B-2) Uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Baysal Kadir, Yıldırım Saçılık Melahat, 2022. Yöresel Yemek Kültüründen Bir Miras: Milas Tepsi Böreği. IV. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
2-) Yıldırım Saçılık Melahat, Baysal Kadir, 2018. Rahatsızlık Endeksi Çerçevesinde Bodrum Sosyal Taşıma Kapasitesinin Belirlenmesi. 7. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi
3-) Baysal Kadir, Kurnaz Alper, İşlek Erhan, 2018. Yöresel Yemeklerin GastronomikÜrün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği. Gastronomi Zirvesi Gastronomi Kongresi
4-) Baysal Kadir, Ayaz Nermin, 2018. Mizah Penceresinden Turizme Bakış: Milas Turhan Selçuk Karikatürlü Evi. II. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi
5-) Baysal Kadir, Bindal Mahmut Gökhan, 2017. Turizmden Kaynaklanan Sezonluk Personel Sorunu Havaalanı Yer Hizmetleri Personeli Üzerine Bir Araştırma. II. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi

(B-4) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü olarak sunulan ve tam metin olarak yayımlanan bildiri

1-) Kara, E., Bingöl, Z., Karadağ, L., Baysal, K., 2016. Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Yöresel Ürünlerin Turizme Kazandırılması: Marmaris Bal Evi Örneği. Balıkesir Gastronomi Turizmi Kongresi

(B-5) Ulusal kongre, sempozyum, panel, çalıştay gibi bilimsel, sanatsal toplantılarda sözlü sunulan ve özet metin olarak yayımlanan bildiri.

1-) Kara Ergün, Bingöl Zekeriya, Karadağ Levent, Baysal Kadir, 2016. Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Yöresel Ürünlerin Turizme Kazandırılması Marmaris Bal Evi Örneği. Gastronomi Turizmi Kongresi

(C-2) Alanında tanınmış ulusal yayınevlerince yayımlanan kitap yazarlığı

1-) Kara Ergün, Bingöl Zekeriya, Karadağ Levent, Baysal Kadir, 2017. Gastronomi Üzerine Araştırmalar/Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Yöresel Ürünlerin Turizme Kazandırılması: Marmaris Balevi Örneği. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Prof. Dr. Düriye Bozok, Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Doç. Dr. Murat Doğdubay, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Sarıoğlan, Yrd. Doç. Dr. Göksel Kemal Girgin

(C-3) Alanında tanınmış uluslararası yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı

1-) Baysal Kadir, Aslan Hakan, 2023. BİREY, ÖRGÜT VE TOPLUM/DENEYİMSEL TURİZMİN TURİST VE YEREL HALK AÇISINDAN ÖNEMİ. Yayın Evi: Eğitim Yayınevi Editör Adı: AVCI Müjdat, KARA Ergün
2-) Özdemir İsmail Mert, Baysal Kadir, 2023. ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ ARAŞTIRMALARI/ÖRGÜTSEL ÖZDEŞLEŞME ÜZERİNDE DIŞSAL PRESTİJ ALGISININ ROLÜ: BUTİK OTEL ÇALIŞANLARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA. Yayın Evi: Eğitim Yayınevi Editör Adı: AVCI Müjdat, KARA Ergün, KAYA Attila
3-) Özdemir İsmail Mert, Ersöz Hüseyin Önlem, Baysal Kadir, 2023. TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI-V/Kültür, İnanç ve Gastronomi Sentezinde Turistik Bir Değer: Dedebağ Keşkek Hayrı. Yayın Evi: Paradigma Akademi Yayınları Editör Adı: Aydın ÜNAL, Onur ÇELEN, Emre ÇİLESİZ, Ercan KARAÇAR
4-) Çamürdaş Necat, Küpeli Çapkınoğlu Bilge, Baysal Kadir, 2023. TEORİK YAKLAŞIMLARLA DİSİPLİNLERARASI TURİZM ARAŞTIRMALARI/KÜLTÜREL BİR MİRAS ÖĞESİ; HARİRE TATLISI VE SÜLEYMAN PAŞA KASRI HARİRE GELENEĞİ. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Levent Karadağ,Gizem Özgürel
5-) Baysal Kadir, 2022. Turizmde Kariyer Alternatifleri/Havayolu İkram Firmaları. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Türker Ali, Karaca Kaan Çağrı
6-) Özdemir İsmail Mert, Baysal Kadir, 2022. Turizm ve Destinasyon Araştırmaları-II/Turizm Destinasyonu Olarak Karacasu: Turizm Arzı Çerçevesinden Bir Değerlendirme. Yayın Evi: Paradigma Akademi Yayınları Editör Adı: ÜNAL AYDIN
7-) Baysal Kadir, 2019. Bir Yerin Tabaktaki Kimliği/Muğla:Çaykama Böreği. Yayın Evi: Detay Yayıncılık Editör Adı: Melahat Yıldırım Saçılık, Samet Çevik
8-) Özgürel Gizem, Baysal Kadir, 2016. Genel Turizm/Turizm ve Çevre İlişkisi. Yayın Evi: Paradigma Akademi Editör Adı: Hacıoğlu Necdet, Bozkurt Mesut, Şahin Bayram

(C-4) Alanında tanınmış ulusal yayınevlerince yayımlanan kitaplarda bölüm yazarlığı

1-) Özgürel, G., Baysal, K., 2016. Turizm ve Çevre İlişkisi. Yayın Evi: PARADİGMA AKADMEİ Editör Adı: Necdet Hacıoğlu, Mesut Bozkurt, Bayram Şahin

(E-1) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde olmak üzere adayın yazar olarak yer almadığı SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan yayınlarda adayın eserlerine yapılan atıf.

1-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2

(E-2) ÜAK Tarafından Kabul edilmiş olan uluslararası alan indeksleri tarafından taranan dergilerde yayınlanan tam makalelerde yapılan atıf

1-) YİYECEK-İÇECEK TERCİHİNDE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞI DAVRANIŞI: ÜNİVERSİTE GENÇLERİNİNBALIK TÜKETİMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Gastronomi Üzerine Araştırmalar/Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Yöresel Ürünlerin Turizme Kazandırılması: Marmaris Balevi Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
3-) YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN “ZİYAFET” KAVRAMINA İLİŞKİN METAFORİK ALGILARI - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
4-) Turist Rehberliği Önlisans Öğrencilerinin “Seyahat Olgusuna’’ lişkin Algılarının Metafor Yöntemi İle Analizi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
5-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
6-) Sivil Toplum Kuruluşlarının Turizm Destinasyonlarındaki Rolü: Sarıgerme Çevre Eğitim Derneği (SARÇED) Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
7-) KIRSAL TURİZM VE KALKINMA ETKİLEŞİMİNDE BODRUM YERELHALKININ TURİZM ALGISININ BELİRLENMESİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
8-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 2
9-) KIRSAL TURİZM VE KALKINMA ETKİLEŞİMİNDE BODRUM YERELHALKININ TURİZM ALGISININ BELİRLENMESİ - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1

(E-3) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde olmak üzere adayın yazar olarak yer almadığı SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışında taranan yayınlarda adayın eserlerine yapılan atıf

1-) Sivil Toplum Kuruluşlarının Turizm Destinasyonlarındaki Rolü: Sarıgerme Çevre Eğitim Derneği (SARÇED) Örneği - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2019 Atıf Sayısı: 1

(E-4) SCI veya SCI-Expanded, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indekslerde taranan dergilerde adayın yazar olarak yer almadığı yayınlarda, adayın eserlerine yapılan atıf.

1-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Turist Rehberliği Önlisans Öğrencilerinin “Seyahat Olgusuna’’ lişkin Algılarının Metafor Yöntemi İle Analizi - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
4-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
5-) AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
6-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1

(E-5) Ulusal hakemli dergilerde adayın yazar olarak yer almadığı yayınlarda, adayın eserlerine yapılan atıf.

1-) YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN “ZİYAFET” KAVRAMINA İLİŞKİN METAFORİK ALGILARI - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
2-) GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ÜZÜM SUYUNUN YEREL LEZZETLEREDÖNÜŞÜMÜ: GAZİANTEP ÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
3-) Bir Bayram Tadı Gencer Macunu - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
4-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
5-) Yöresel Yemeklerin Gastronomik Ürün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
6-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1

(E-6) Yurtdışında yayımlanan, adayın yazar olarak yer almadığı kitaplarda veya bildiri kitaplarında adayın eserlerine yapılan atıf

1-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
2-) Yöresel Yemeklerin Gastronomik Ürün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
3-) AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 2
4-) Sosyal Taşıma Kapasitesi: İçmeler-Marmaris Örneği - Atıf Yılı: 2023 Atıf Sayısı: 1
5-) AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
6-) Rahatsızlık Endeksi Çerçevesinde Bodrum Sosyal Taşıma Kapasitesinin Belirlenmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
7-) Yöresel Yemeklerin Gastronomik Ürün Olarak Kullanılması:Bozdoğan Pideleri Örneği - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
8-) “Yemek” ve “Mutfak” Olgularına İlişkin Önlisans Öğrencilerinin Metaforik Algıları - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
9-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
10-) YİYECEK-İÇECEK TERCİHİNDE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞI DAVRANIŞI: ÜNİVERSİTE GENÇLERİNİNBALIK TÜKETİMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
11-) Ev Pansiyonculuğunun Kırsal Turizme Katkısı: Datça Örneği - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
12-) Sosyal Taşıma Kapasitesi: İçmeler-Marmaris Örneği - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 1
13-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2022 Atıf Sayısı: 2
14-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
15-) YİYECEK-İÇECEK TERCİHİNDE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞI DAVRANIŞI: ÜNİVERSİTE GENÇLERİNİNBALIK TÜKETİMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
16-) AYDIN YÖRESİ GENCER GELENEĞİNİN KÜLTÜR TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
17-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2021 Atıf Sayısı: 1
18-) Aydın Yöresindeki Yerel Etkinliklerin Kırsal Turizm Açısından Değerlendirilmesi - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 1
19-) SANAT TURİZMİ AÇISINDAN MÜZE EVLER: ZEKİ MÜREN SANAT MÜZESİÖRNEĞİ - Atıf Yılı: 2020 Atıf Sayısı: 3

(S-2) Karma sanat etkinliklerine katılma.*(sergi, proje, uygulama,

1-) SERGİLER/Sempozyuma katılım . 2016. Gastronomik Bakır Ekipmanları Karma Sergisi

Verdiği Dersler

AKD1000 2023-2024 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1508 2023-2024 Bahar

HİJYEN VE SANİTASYON

AŞÇ1510 2023-2024 Bahar

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ1802 2023-2024 Bahar

HİJYEN VE SANİTASYON

İKR1024 2023-2024 Bahar

MESLEK STAJI I

İKR2030 2023-2024 Bahar

ZİYAFET VE ETKİNLİK YÖNETİMİ

TOİ1906 2023-2024 Bahar

TURİZM EKONOMİSİ

AKD1000 2023-2024 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1508 2023-2024 Güz

HİJYEN VE SANİTASYON

AŞÇ1510 2023-2024 Güz

MENÜ PLANLAMA

İKR1009 2023-2024 Güz

CATERİNG HİZMETLERİ

İKR1901 2023-2024 Güz

CATERİNG HİZMETLERİ

İKR2025 2023-2024 Güz

MENÜ PLANLAMA VE YÖNETİMİ

İŞL1809 2023-2024 Güz

GENEL MUHASEBE

TOİ2545 2023-2024 Güz

HİJYEN VE SANİTASYON**

TOİ2551 2023-2024 Güz

MENÜ PLANLAMA**

AKD1000 2022-2023 Bahar

AKADEMİK DANIŞMANLIK

AŞÇ1508 2022-2023 Bahar

HİJYEN VE SANİTASYON

AŞÇ1510 2022-2023 Bahar

MENÜ PLANLAMA

AŞÇ1802 2022-2023 Bahar

HİJYEN VE SANİTASYON

İKR1024 2022-2023 Bahar

MESLEK STAJI I

İKR2030 2022-2023 Bahar

ZİYAFET VE ETKİNLİK YÖNETİMİ

TOİ1906 2022-2023 Bahar

TURİZM EKONOMİSİ

AKD1000 2022-2023 Güz

AKADEMİK DANIŞMANLIK

İKR1009 2022-2023 Güz

CATERİNG HİZMETLERİ

İKR1901 2022-2023 Güz

CATERİNG HİZMETLERİ

İKR2025 2022-2023 Güz

MENÜ PLANLAMA VE YÖNETİMİ

İŞL1809 2022-2023 Güz

GENEL MUHASEBE

TOİ2511 2022-2023 Güz

MENÜ PLANLAMA**

TOİ2545 2022-2023 Güz

HİJYEN VE SANİTASYON**

TOİ2551 2022-2023 Güz

MENÜ PLANLAMA**

YİŞ2507 2022-2023 Güz

Catering Hizmetleri

YİŞ4503 2022-2023 Güz

Ziyafet ve Etkinlik Yönetimi