Duyuru

Öğretim Üyelerimizin “AB” Destekli Proje Başarısı

Son Güncelleme Tarihi : 03.09.2019 09:17:47

Üniversitemiz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi ve Üniversitemiz Araştırma Uygulama ve Proje Koordinasyon Merkezi (MÜPKOM) Müdürü Doç. Dr. Tuğba Uçma Uysal’ın koordinatör olarak,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi ve MÜPKOM Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ceray Aldemir,  Öğretim Elemanı Araş. Gör. Eyüp Şen ve Öğretim Elemanı Araş. Gör. Egemen Kahraman’ın araştırmacı olarak görev  yaptıkları, Bursa Uludağ Üniversitesi (Türkiye) koordinatörlüğünde ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Uluslararası Murad Hüdavendigar A. İ. H. L., Universidad De Leon (İspanya), Stichting Business Development Friesland (Hollanda), Kauno Technologijos Universitetas (Litvanya) ve Letterkenny Instıtute Of Technology (İrlanda) ortaklığında, “Academic Hospitality For International Students In Higher Education:  Building Guidelines For Academic And Non-Academic Staff” başlıklı, 206,152.00 Avro bütçeli proje 2019 Yılı Avrupa Birliği Erasmus + KA2 Strategic Partnerships for Higher Education projesi olarak  desteklenmeye değer bulunmuştur.

Öğretim üyelerimizi ve elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayınlayan : bap.mu.edu.tr Tarih : 02.09.2019 00:00