“Aktif Kampüs” ile Sağlıklı ve Eğlenceli Yaşam

Son Güncelleme Tarihi : 24.10.2019 10:00

MSKÜ Açık Hava Sineması ve Rekreasyon Alanı’nda, “Aktif Kampüs” sloganıyla her hafta esneklik ve kas kuvvetlendirme egzersizleri yapılacak.

Kampüs hayatını hareketlendirmek, öğrenciler ve tüm personelin çalışma, iş ve ders saatleri dışında kalan serbest zamanlarında aktif ve sağlıklı yaşamını geliştirmek amacıyla düzenlenen sportif etkinliğin ilki dün gerçekleştirildi.

Etkinlikte pilates, zumba ve tabata gibi egzersiz hareketlerinin yanında, paten etkinliği ve bocca yarışması da yapıldı.

Rekreasyon Bölümü öğrencilerinin “Rekreasyonda Plan ve Programlama” dersi kapsamında düzenlediği sportif etkinlikler, Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mine Müftüler koordinatörlüğünde, hava muhalefetinin olmadığı her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü MSKÜ Açık Hava Sineması ve Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 24.10.2019 10:00