Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Personeline Sertifikaları Verildi

Son Güncelleme Tarihi : 22.05.2019 00:00

Üniversitemiz Yaşam Boyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim programının ardından, eğitime katılan Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeline sertifikaları verildi.

Üniversitemiz Rektörlüğü senato odasında düzenlenen Sertifika Törenine Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Bayram Bozyiğit, Yaşam Boyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kenan Güllü ile eğitim alan personelimiz katıldı.

İş akış yöntemlerini sistematik bir yapıya kavuşturmak amacıyla düzenlenen 12 saatlik “Proje Döngü Yönetimi (PCM) ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı” eğitim programını tamamlayan personelimize sertifikaları Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından takdim edildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 22.05.2019 00:00